lauantai 26. joulukuuta 2009

1st official update

Fuuuuuuuun (。・ε・。) Pitkän ja tuskaisen kamppailun jälkeen päätin siirtyä bloggeriin. Kauan piti miettiä jaksaako toista blogia, kehtaako kirjoittaa julkisia merkintöjä ja tapella suomenkielen kanssa etc. Mutta kokeillaan nyt sitten, kerran eräältä taholta on tullut sanomista pelkästään enkuksi kirjoittamisesta, haha. Livejournaliin kirjoittamista jatkan siis edelleen englanniksi jokapäiväisestä elämästä ja henkilökohtaisemmista asioista. Jokatapauksessa tämän blogin tarkoitus ei ole itsellenikään vielä selvillä, katotaan millaisia juttuja tänne tulee sitten kirjoitettua. Ehkä tästä muotoituu lifestyle- & tyyli-blogi, niinkuin oli ideana.. tai sitten jotain muuta.

Olen siis Elise, ympäri nettiä löydyn myös nimimerkillä kadoon, 17 vuotias neiti Itä-Suomesta, pienestä kämäsestä kaupungista nimeltä Varkaus.
Olen melko ailahteleva persoona, teen asioita sillon kuin siltä tuntuu, saatan mm. alkaa suunnittelemaan blogin nimeä ja ulkoasua aamu viideltä, eh... Pyrin olemaan mukava ja positiivinen, inhoan riitelyä ja turhasta stressaamista. Tällä hetkellä opiskelen audiovisuaalista viestintää toista vuotta ammattikoulussa - yksinkertaisesti siksi, ettei lukio innostanut enkä keksinyt muuta. Saa nähdä löydänkö jonkun uuden kutsumuksen vai vieläkö kiinnostaa opiskella tätä alaa eteenpäin. Vapaa-ajalla yleensä katson aasialaisia draamoja ja bloggaan, joten koneella kuluu suurin osa ajasta. Kävin myös juuri Japanin kielen ykköskurssilla, katotaan miten kakkoskurssin kanssa käy, pääsenkö sitä vielä eteenpäin jatkamaan tietystä syystä, josta saatte tietää lisää myöhemmin.


Juttuideoita otetaan lämpimästi vastaan, olen nimittäin huono kehittelemään jotain kiinnostavia merkintöjä keskellä tylsää arkea, enkä halua kirjottaa yhtään "viimeaikoina ei ole tapahtunut mitään, elämä on tylsää"-merkintää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti