sunnuntai 3. tammikuuta 2010

:*:・2010・:*:

Näinkin ihanan ja ahkeran bloggaajan kuvan oon itestäni antanu näin heti alkuunsa kun päivä perustamisen jälkeen pidän viikon päivitystauon, mutta lukijoita on silti tullu lisää! Joten kiitos ja pahoittelut. En kuitenkaa usko et kukaan on kauheet angstit vetäny. Tässä on nyt sitten kivasti aikaa kun kaks viimestä jaksoo ToGetHeristä lataa... Kuten jo mainitsin niin kuluneen viikon vietin Hyvinkäällä parhaassa mahdollisessa seurassa, oli paljon juhlittavaa kun oli myöhänen joulu, yhet synttärit ja uusi vuosi. Kuitenkin oltiin ihan kiltisti ja vietettiin viikko rauhassa kattoen leffoja, livejä ja starkingiä, syötiin liikaa, nukuttiin, heitettiin sairasta inside-läppää, ymv. Missään välissä ei tuntunu olevan aikaa päivittää, joten näin kävi.

Kuvia mulla ei valitettavasti paljoakaan ole, videoita enemmänkin, mutta koska se juttujen taso oli sitä mitä se oli niin ehkä nyt vaan pärjätään näillä parilla kuvalla mitä uskallan julkasta. Tosiaan tälläsiä pikasesti näppästyjä kun ei ollu muutakaan viisasta tekemistä sillä hetkellä. Yhteiskuvia oli kyllä tarkotus ottaa, mutta ei me oikeen muisteta niitä ikinä.

Yllä olevan korun sain joululahjaksi Satulta. Rakastan sitä. Samoin kuin Empun Hyuk-korua, jonka aion edistyä hankkimaan itsellenikin vielä joskus. Olkoon se sitten vaikka uudenvuodenlupaus, kun en muutakaan oo vielä luvannu.. Uuden vuoden kunniaksi sain myös kortin, jossa pällisteli Kim Hyun Joong, kiitos siis näistä.

Täten vetäydyn juomaan kuumaa kaakaota ja nauttimaan viimeisistä ToGetHer jaksoista, jotta pääsen vielä nukkumaankin jossain vaiheessa. Meillä kun tosiaan alkaa koulu jo huomenna...

Toivottavasti kaikilla oli hauska uusivuosi ja tulee olemaan ihana vuosi. (・∀・)ノ♡
Kiitos vielä kaikille joiden kanssa sain viettää uuden vuoden, oli ehkä paras ikinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti