torstai 18. helmikuuta 2010

"Aina sataa ja junat ei kulje."

Näin tänään, pääsin kokemaan tän ah-niin-ihanan-ja-suositun Lontoon perusilmaston tänään ja maanantaina, kun sato valehtelematta koko päivän. Samanlaista ihanuutta on luvattu koko loppuviikoks.
Tiistaina oli kuitenkin tosi nätti sää, tuntu ihan keski-keväältä. Nautin siitä säästä niin paljon, että oon nyt sit pienessä nuhassa, kun en suostunu pitämään takkia päällä.

Oon nyt sitten vihdoin saanu otettua kuvat kaikista mun vaateostoksista, vaikka ostin tänään kyllä vielä lisää, joskin pelkkiä alusvaatteita ja ketään tuskin kiinnostaa.. että tässä nyt siis ne Westfieldin UNIQLOsta lahjakortilla hankitut vaatteet. Löytyy sieltä seasta myös Harrodsista ostettu laminoitu babypinkki kassi jossa on kakkujen kuvia, heh. Piti ostaa joku tollai kätsy laukku mitä voi kuljettaa kesällä vaikka rannalle ku se ei kastu.. paitsi et siinä ei oo vetoketjua. Yhistin sen sit tän päivän asuun et näätte sen nyt samalla.
Elikkä joo, eka noita kuvia kattomalla ei välttämättä huomaa, mutta oon nyt sit liittyny legginsilegioonaan. Mutta kuten myös huomaa, pitää melko pitkä paita/mekko olla että suostun ne päällä kulkemaan. Ehkä kotona tungen tonne alle vielä jotkut shortsit koska en vaan osaa olla :D
Edelleenkään en siis approvaa liian ohuita legginssejä + lyhyttä paitaa tai jotain kukkakuviollisia legginssejä jotka näyttää sellasilta pitkiltäkalsareilta joita pidin housujen alla talvella ku olin pieni. Näin tänään meinaan sellasetkin, tietysti yhdistettynä lyhyeen paitaan, yh.

Yhestä kuvasta joku saattoi äkätä kans ton pienen söpön laatikon ja miettii mikä se on, noh, mä voin kertoo. Kuten jo aikasemmin mainitsin täällä on kadut täynnä toinen toistaan söpömpiä kakku- ja leivospuoteja, ja varsinkin tähän aikaan vuodesta vähintään joka toisen ikkunassa on maailman söpöimpiä cupcakesejä. Mari ties tässä lähellä sellasen pienen, hyvän paikan nimeltään the hummingbird bakery. Se oli joku seitsemäs taivas oikeesti. Just sellanen söpön vaaleenpunasen sävyillä sisustettu ja viihtysä, jos unohetaan se järkyttävä haju mikä siellä just sillon vallitsi.

Otin sieltä sit yhen porkkanakakkupohjasen, missä oli liikaa pähkinöitä ja jotain tuntemattomia tummia möykkyjä sisällä, oli se kyllä muuten ihan hyvää, se rouskutus vaan häiritsi, eikä pähkinät nyt muutenkaan oo mitään mun suurinta herkkua, varsinkaan leivoksissa. Se siellä laatikossa on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti