sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Celebration in London Chinatown

'elloo world! Nähtiin pari päivää sitten ilmotus jossain, että Chinatownissa juhlitaan tänä päivänä kiinalaista uuttavuotta ja päätettiin mennä sitten käymään siellä. Eka Marilla oli kuitenkin joku meeting ja hengailin sit itekseen siellä keskustassa jonkun tunnin. Kävin ostaa sellasen "baby bento" boksin ja söin sen iteksee, ostin hiuslakan ja muuta tarvittavaa ja menin sit istuu starbucksii ku kyllästyin kävelee samojen kauppojen ja katumainostajien ohi monta kertaa. Sit istuttiin vielä toisenkin kerran starbucksissa kun nähtiin yhtä marin kaveria.

Sit käveltiin chinatowniin, ja etittiin siinä matkalla se purikurapaikka, ja se löydettiin se tällä kertaa! :D Mentii sit sinne ja otettii kuvia. Se oli kyllä joku kiinalainen kone missä oli valmiit kehykset ja taustat niin ne oli vähän tylsiä.. Siinä oli puol tuntia aikaa eikä tietenkää tajuttu ni tuli vähä hutastua ne, mutta ihan hyviä niistä tuli. Sit kun Satu tulee tänne viiden päivän päästä, niin otetaan sellain kunnollinen kone.
Päätin nyt postaa vaa tän missä näkyy kaikki, enkä kaikkia eriksee, vaikka mulla ne sähköpostissa onki. Ja laatu nyt sit on mitä on koska otin ton kuvan metrossa mun surkeella kameralla, mutta antakaa anteeks. En mitää skanneria kuitenkaa raahannu mukaa.
Toi paikka oli sellasen maailman söpöimmän krääsäkaupan yläkerrassa, ja olisin halunnu ostaa sieltä kaupasta sellaset 'couple strapit', ne oli niin söpöjä. ;__; vaik en vois antaa sitä kelleekkää haha. Ostettiin vaa yks kopio tästä ja saatii nää sähköpostiinki, mutta sit se tyyppi phailas ton päälle laitettavan muovin kans ja siihen tuli sellasia ilmakuplia, ni saatiin toinen sit ilmasiks. Meillä meni sit tossa koko aika ja missattiin se ilotulitus mitä oltiin menossa kattoo, mutta ei se mitää, oli siellä vielä elämää kun käveltiin Chinatownin läpi. Ja siellä oli simona suomalaisia muute! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti