tiistai 9. helmikuuta 2010

London : 2nd Day

Tänään mun piti ettiä mun työkirjaan sopiva vihko ja ottaa kuvia matkalla. Kävin ostaa sellasen tavallisen ruskeen kovakantisen vihon jonka saa kiinni nauhoilla. Siitä tulee kiva, kunhan pääsen koristelemaan sen. Kaupan nimi oli Muji, siellä myytiin kaikkee kivaa japanilaista pikkukrääsää. Kohtapuoliin olis tarkotus alottaa ees vähän työstämään sitä, kun jään pariks tunniks yksin. Et tossa ny kasa tänään otettuja kuvia, oli pakko napata tollasesta bussistakin kuva kun se on niin Lontoo. Ja oikeesti noi leipomot .. ne on aina vaa toine toistaa hienompia et tekis mieli marssii jokaisee ostaa jotai hyvää. En oo onneks sortunu vielä.

Aamulla lämpömittari näytti jotain +2°C ja siellä matkalla mulle tuli kauheen kylmä kun yhessä vaiheessa sato ja piti ottaa niitä kuvia enkä voinu pitää lapasia käsissä. Menin sitten Starbucksiin ja tilasin chai tea latten ja juttelin sen myyjän kans hetken siinä, tulin ulos ni eiku aurinko paistaa ja oli ihan kevät. Lontoon helmikuu wait wut. Olin sit niin innoissani siitä säästä et onnistuin kävelemään tän "kotikadun" ohi, haha. Onneks tajusin sit kuitenkin suht. ajoissa.

Otin kuvan havainnollistamaan mitkä puolet tästä mun nurkkauksesta näyttää atm. Pitää ettiä noista lehdistä kuvia siihen kirjaan, joka myyten myös löytyy tuolta seasta. Ja toi toinen kuva ... kertokaa toki mistä syystä suomen Elle on useemman euron kalliimpi? Ei se mikään kovin sisältörikas hintaansa nähden oo, jo heti ensimmäiset 20 sivua pelkkiä mainoksia.

Tässon teille 2NE1n comeback biisi fiilisteltäväks:


2 kommenttia:

  1. you´re so lucky to be in London! have fun!!

    VastaaPoista
  2. I really like your layout!
    2NE1's new song is very cool too!

    VastaaPoista