torstai 11. maaliskuuta 2010

announcement

Nyt se sitten tapahtu. Mun kone sano ittensä irti lopullisesti. Tai itseasiassa laturi. Ja rikkinäinen laturi equals ei akkua equals kuollu kone. Kiitän tästä itteeni, kun menin vääntämään sen johonkin mahdottomaan kulmaan - koska se suostu lataa vaan jossain ihmeellisessä kulmassa - jollon siitä katkes se... mikä se on, joku töks. No, ei se mitään, saan ainakin uuden koneen. Mä niin ootan et saan PCn, joka kestää kunnolla. Macit on nyt pettäny mut.
Päivitykseen ei luultavasti tuu muutoksia. Mullon käytössäni kaks muuta konetta, joilla voin istua about joka päivä, koska teen töitä näillä. Nou hätä.

Mun viime aikojen nautinto - yökkärihengaus ja kuuma kupillinen kaakaota. Join kyllä kaikki kaakaot loppuun, enkä muistanu ostaa lisää kun kävin kaupassa tänään, mutta tee käy ihan yhtä hyvin.. tai chai tea latte.


Ja niille jotka ei oo jo huomannu sivupalkista löytyvää uutta ja ihmeellistä kohtaa linkkien alapuolella, jossa on isoilla boldatuilla kirjaimilla teksti 'ASK ME ANYTHING', selvennettäköön, että löydyn nykyään myös formspring.me:stä. Kysymykset sinne, kuten tänne blogiinkin, on tervetulleita, jos jokin ihmetyttää/kiinnostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti