maanantai 22. maaliskuuta 2010

nomnom

Eilen tapasin paljon ihmisiä ja käytiin loppuillasta käytiin syömässä KoBa-nimisessä korealaisessa ravintolassa. Heti kun päästiin sisään niin siellä soi tuttu biisi :D en kyllä enää muista mikä se oli, mut illan aikana siellä soi ainakin MBLAQ, SNSD, ZE:A, 2NE1, Brown Eyed Girls, etc. Et sain sit ne missaamani annyeong!partyt, en oo enää katkera.


Käytiin samassa ravintolassa pari vuotta sitten ja syötiin sillon kans tota samaa, mutta se oli taas tosi hyvää. Elikkä keskellä pöytää oli tollai pikkunen grillijuttu johon se tarjoilija toi sen ruuan ja se kokattiin sitten siinä ja käärittiin noihin salaatinlehtiin ja syötiin. Noiden kolmen erilaisen lihan lisäks syötiin kans sellanen riisijuttu ja seafood pajun joka on vähänku pannukakku jossa oli kaikkee mereneläviä. Tuli sitten maistettua mm. mustekalaa tolla reissulla. Ja raakaa naudanlihaa! Ei mitää ihmeellisen makusia kumpikaa kyllä. Jotain alkuruokia kans, mutta mulla ei oo mitään ideaa mikskä niitä kutsutaan.


Asemalle kävellessä löydettiin sattumalta sellanen pieni frozen youghurt baari ja käytiin sitten syömässä jälkkärit. Granaattiomenajugurtti minivaahtokarkeilla ja natural oreos-kekseillä ja myslillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti