keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

You're no fun.

Ensialkuun pahoittelut sekä päivitystauosta ja tän merkinnän yksinkertasuudesta, ei vaan oo tullu otettua mitään kuvia. Johtuu varmaan siitä, että laiskuus iskee, kun miettii ettei oo omaa konetta jolle spämmää niitä ja kyllä - niiden kovalevylle siirtäminen on raskasta.

Toissapäivänä Marin ja Ianin kavereita tuli tänne illalliselle. Mun henkilökohtaset odotukset oli tosi alhaset, aattelin oikeesti vaan syöväni hiljaa jossai nurkassa ja ehkä välistä hymähtäväni johonkin vastaukseks. Toisin kävi - mulla oli ihan sairaan kivaa eikä ees yhtään ulkopuolinen olo, vaikka tunsin "vaan" 50% porukasta ennestään. Mari kokkas tajuttoman hyviä uuniperunoita ja sit syötii juustoo ja leipää ja sit jätskiä.

Muuten ei kai mitään ihmeellistä oo tapahtunu, oon tehny töitä, kattonu last friendsiä ja muuta normaalia arkeen kuuluvaa. Mutta luvassa jännempää, meinaa ens viikolla mulle on tiedossa pari päivää kestävä stailauskurssi ja pari päivää ennen suomeen palaamista me päästään Marin kanssa malleiksi joillekin ammattilaisille ilmasiks, hehs.

Mutta että sellasta, tehään tästä merkinnästä vähemmän tylsä taas vaihteeks SNSDn uudella kipaleella.


2 kommenttia:

  1. mitä siskos muuten tekee siellä englannissa? :o

    VastaaPoista
  2. Anonyymi : Se on asunu täällä viimeset viis vuotta. Tekee töitä ja hakee opiskelemaan atm.

    VastaaPoista