sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

back home + London memoirs # 1 - Last week's modeling

Viime yönä yhen aikaan saavuin vihdoin kotiin about 12 tunnin turhauttavan matkustamisen jälkeen. Aamuyöllä heräsin sitten siihen, että mulle oli noussu 37,9 asteen kuume, mutta oon nyt taas OK. Huomenna pitäs raahautua takasin kouluun.
Vikalla viikolla lontoossa hoidin viimeset shoppailut, joista postaan lisää sit myöhemmin, kävin laitattamassa kynnet ja pääsin malliks Marin kanssa. Se oli joku juttu, että ne stailas meidät ja otti kuvia, joista sitten saatiin yks ilmasiks ja lisää voitiin ostaa, jos haluttiin. Oli aika tuskanen päivä, enkä tykänny niistä kuvista tai stailauksesta yhtään, oli vähän turhan kontrastisia kaikki.

Meikki, jonka teeman on tarkotus olla 'funky'. Aattelin että sieltä tulee jotain kreisejä karkkivärejä, mutta noh... kai pandatkin on ihan funky. Ikävä kyllä ette saa enempää backstage kuvia, koska ton ottamisen jälkeen huomasin seinässä lapun, jossa omien kuvien ottaminen kiellettiin.

Ja lopputulos, josta erotun taustasta valkosena loistavan nenän ansiosta. Ei ihan mun mieleen tälläset kuvat, joissa on se kaikkein tummin musta, kaikkein kirkkain vaalee ja kauheen räikeet muut värit, kuten toi punanen tuolla. Muutenkin se kuvaaja piti ihan ihmeellisiä poseerauksia hienoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti