lauantai 3. huhtikuuta 2010

breakfast + lunch

Tänään porukkaan liittyi lisää ihmisiä brunssille. Vatsa tykkää, vaikka viikon dieetti tuntuukin valuneen tossa hukkaan.
Maustamatonta ja maustettua jugurttia kahessa kerroksessa ja pohjalla kiiviä, perunaa, porkkanaa ja sieniä paistettuna, mozzarella-pesto-patonkeja, tomaatti-mozzarella salaattia ja jälkkäriks porkkanakakkuja. Hyvääääää.

Aattelin kans postaa pari kuvaa näistä meidän menneistä kuvauksista, näätte vähän mitä teen "työkseni" täällä. Ikävä kyllä mulla ei oo niitä lopullisia kuvia postattavaks, koska niitä ei oo muokattu vielä lopulliseen muotoon, mutta nää nyt on tälläsiä backstage kuvia.

Tässä kuvauksessa meillä oli mallina marin ruotsalainen kaveri Belle, jolle mä laitoin hiukset ja meikin niinkun me oltiin suunniteltu, ja otin lopulta pari kuvaakin marin kameralla. Kuvattiin ihan vaan sen asunnolla sateen takia, mutta myöhemmin kuvataan myös ulkona sen kanssa. Mennään itseasiassa sen luo tänään illalliselle ja yöks, joten pariin päivään ette luultavasti saa taas päivityksiä.

Tää kuvaus oli oikeesti sille lehdelle jolla oon työharjottelussa, sen oli tarkotus olla ihan pikanen puolen tunnin juttu, jotta sen tiimin jäsenet oppis vähän studiovalaistuksesta ja muista, mutta meidän vuoro veny lopulta jokskin tunniks/puolekstoista tunniks. Tälle mallille tein kans meikin ensin, mutta lopulta ne päätti tehä sille sellasen mustan viivan naamaan, en viittiny alkaa sotkee siinä vaan annoin marin hoitaa sen.

Perjantaina kuvattiin taas Marin kaveria Karenia. Pääsin taas laittaa meikit ja hiukset. Ensin mentiin tollaselle katolle josta oli ihanat näkymät talojen yli. Pelottavaa ja tuulista, mutta siistiä. Kuvattiin kans maantasolla, mutta mun kamerasta loppu akku ennen sitä.


Loppukevennykseks ja pääsiäisen kunniaks saatte nähä nätin kuvan pikkusesta Elisestä. Isälle kiitos taiteilusta ja lähettämisestä, mä lähen tästä nyt jatkamaan viimesen viikonloppuni viettämistä Lontoossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti