tiistai 11. toukokuuta 2010

bandana ribbon

Kokeilin tänään tota jokaisessa japanilaisessa lehdessä nähtyä jenkkihuivirusettia. Näin sen ekan kerran popteenissä ja koska se oli niin cool niin ajattelin kokeilla itekin. Kauhistelin jonkun aikaa sitä, että se on liian iso enkä vois pitää sitä, mutta tänään sit pistin sen kun ei ollu mitään muutakaan jännää mitä hiuksille olis tehny ja oli just kiva.

Tässä vielä ohjeet sen tekemiseen, toivottavasti saatte selvää mitä pitää tehä, vaikka tekstit onki japaniks. Alkuperiään Toukokuun popteenistä.

Koska sain nukkuu pitkään, eikä meillä ollu kun neljä tuntia koulua ja ulkona oli ihana ilma, niin en ollu väsyny niinkun yleensä. Ei tehny mieli tulla heti kotiin lahnaamaan niin lähin kävelemään kaupunkiin tarkotuksena ostaa uus päällyslakka, kun noi mun vanhat ja huonolaatuset on (onneks) loppumaisillaan. Mut ei se siihen tietenkään jääny.

OPIn lakkahylly suorastaan hyppi silmille, otin sen sitten siitä, kun oon kuullu niin paljon kehuja OPIsta. Omistan jo pari näiden lakkaa, jotka sain synttärilahjaks, mutta en oo päässy testaamaan niitä vielä, kun on ollu noita geelikynsiä. Ostin kans aluslakan, koska mun aikasemmin käyttämä kynnenkovettaja ei oikein suoriutunu tehtävästään. Toivottavasti nää nyt sit, oli meinaa sen verran kallista.
Uus ripsari, jota porukka on kans suositellu. Mun edellinen oli kyllä hyvä, mutta vaihtelu virkistää.
Lisäks löysin sattumalta paketin tollasia ohutsiveltimisiä kynsilakkoja koristuksiin, ja pakkohan ne oli sit ostaa. Tänään saa sitten laitella kynsiä pitkästä aikaa.

4 kommenttia:

 1. hei toivottavasti vastaat tänne vanhempiikin juttuihin, mut näyttää tosi kivalle toi rusetti ja mielettömän söpö :> mut miten kiinnitin sen sun hiuksiin tossa? Kun mä kanssa pyörittelin bandanasta tommosen niin ei sitä huivia jäänyt enää enemäpää laittaa päänympärille et miten laitoit sen hiuksiin kiinni?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi; Tottakai!
  Pujotin sen ohueen pantaan. Hyvin pysy.

  VastaaPoista
 3. ai hih kiitti vinkistä, tuleepa hölmö olo kun ei ite tommosta tajunnut.. mä olisin laittanut jotain pikkupinnejä varmaan!:D

  VastaaPoista
 4. Toi ohje on ihan vitun hankal etkä sit viittiny selittää sitä yhtään

  VastaaPoista