sunnuntai 16. toukokuuta 2010

because I can

Koska mulla ei oo viikonlopun ajalta mitään muuta kirjotettavaa kun "jee, oon jo ruskettunu!!", niin päätin väsää tän n0lifettäjän tärkeintä ystävää a.k.a. läppäriä koskevan memen.


1. Tietokone on bloggaajan tärkein väline, joten esittele tietokonettasi ja sen sisältöä vapaavalintaisesti valitsemillasi kuvilla (taustakuva, aloitussivu tms.). Selitä jokainen ottamasi kuva.
2. Tagita 5 ihmistä tekemään meme!


Ekana on selvittävä mun kiperästä salasanasta päästäkseen tähän vaiheeseen. Taustakuva livejournalista, vaihtuu kyllä sitä mukaa kun kiva tulee vastaan. Työpöytä on täynnä turhaa, mistä en yli puolista tiedä et mitä ne on... Mitä toi yks yksinäinen kuvakansio tuolla tekee, sitä en tiiä. Pitäs vissiin putsata vähäc, köh.


Yleensä nää tietyt ikkunat löytyy avonaisina tuolta: iTunes, last.fm, mese, firefox ja photoshop. Joskus skype kans.

Käynnistys-valikko, josta päästään sit eteenpäin...


... omaan tietokoneeseen. Tiedostoja löytyy sekä tietokoneesta itsestään ja ulkoselta kovalevyltä. Koneella itellään on pelkästään ohjelmat ja muut mitä siinä nyt pitää olla,


ulkoselle laitan sit kaikki kuvat, vähäiset draamat, musiikit ja kaikki lisäjutut photariin (fontit, brushit, tekstuurit..), koulujutut ja muut tärkeet. Näyttää atm tältä, et ei sinne kauheesti oo ehtiny kertyä. Ainakin se näyttää siltä, en sit tiä miten paljon kaikkee turhaa noissa kansioissa on.


Alotussivuna toimii tylsä firefoxin perus/google, toisaalta sen takia jos kyllästyn tohon cupcake-teemaan ni voin helposti vaihtaa sitä kun se löytyy tosta, toisaalta taas siksi, et en keksi oikeen muutakaan.

Kuten myös huomaatte et mulla on HD-näyttö tässä mun läppärissä, mut en osaa oikein hyödyntää sitä vaan pidän kaikki ikkunat tollasina luuserikokosina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti