sunnuntai 23. toukokuuta 2010

happiness

Mulla oli sellanen olo et tässä on ollu pienen ikuisuuden tauko, mutta ei se sitten ollukaan niin paha. Ajantaju menny ihan täydellisesti tässä parin päivän aikana.
Lukijoita on kertyny jo 26 ja kävijälaskuri alkaa lähennellä sitä 5 000 kävijää minkä kohdalla aattelin pistää juhlapostausta kehiin... ideoita, mitä haluutte lukea juhlapostauksena? Itelläni ei meinaa oo minkäänlaista ideaa mitä siihen väsäis, joten ehotelkaa rauhassa, ettei tarvii enää siirtää ekaa juhlapostausta 10 000 kävijän kohdalle.
Kuten aikasemmin semisti lupailin näitä kouluprojektin kuvia, ni täs ny olis siitä tullutta materiaalia lisää. Näissä olin yksin, koska ryhmä oli vajaa.

Vika viikko koulua lähtee käyntiin huomenna, vaikka tuntuu et tehtävää on tajuton määrä. Perjantain kevätjuhlasta olis suunnitelmana rynnätä suoraan junaan ja Helsinkiin kattomaan dautoo, saa nähä miten tuokin onnistuu.
Valitettavasti jätän tän merkinnän näin lyhyeks, koska ei kirjottaminen tunnu inspaavan tällä hetkellä yhtään. Jään oottamaan ehdotuksia juhlapostausta varten, toivottavasti jätätte ees pari.

2 kommenttia:

  1. juhlapostaus vois olla joku video! ois kiva kuulla sun puhetta ja tälleen.. :D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi ; seelvä! kiitos ehdotuksesta, pääsen varmaan toteuttamaankin kun ei muita ideoita tule :D

    VastaaPoista