torstai 27. toukokuuta 2010

nails nails nails

Tän viimesen kouluviikon aikana mun on pitäny lakkailla kynsiä sitä kouluprojektia varten, mut valitettavasti tutoriaaleista ei millään tullu mitään. Saatte kuitenkin nyt nää lopulliset kuvat, voitte sit joko ite keksiä miten ne on lakkailtu tai voin tehä tutoriaalejaki jos kelpaa.
Onnistunein oli tietenkin leopardikuvioinen, kun eläinkuosia on kuitenkin tullu tehtyä suhteellisen paljon. Puna-valkopolkapilkullisessa olevan mustan möykyn oli tarkotus olla rusetti, ja eka se olikin ihan hieno, mutta vino, joten päätin tehä siitä isomman ja isomman ja sit siitä tuli musta möykky. Mutta laitoin sen nyt tohon silti.

Innostuin sitten laittaa omatkin kynnet, vaikka ne onkin nyt lyhyet, koska meen ens viikolla töihin, jollon lakka ja pitkät kynnet on no-no. Nautin näistä nyt sitten tän viikonlopun.
Mansikkaprintti valkosella pohjalla. Angstatessani sitä, etten omista kivoja 3D hedelmä-koristuksia, päätin yrittää lakata niitä. Aika kämäsiähän ne on, mutta no, en mä näitä saa kuitenkaan viikonloppua pidempään pitää. Harjottelen sit lakkaa nätimpiä mansikoita myöhemmin. Ja noi on vielä vasemman käden, oikeeta en kehtaa edes kattoo... Pitää opetella sekä oikee- että vasenkätiseks niin onnistuu tääkin paremmin.

4 kommenttia:

 1. Sun kannattais kuule oikeesti vaikka harkita jotain kynsitaiteilija-alaa, teet noita ihan älyttömän hienosti! :O <3

  VastaaPoista
 2. ewerty_ ; aaa kiittii♥ ;___;

  VastaaPoista
 3. ihan MIELETTÖMÄN IHANAT JA UPEET ja oikeesti harkitse kynsialaa :)

  VastaaPoista
 4. JaNuLi :D ; kiitoos♥, pitää kattella :---D

  VastaaPoista