keskiviikko 19. toukokuuta 2010

play the game

Postausta ihan aiheeseen liittyen, koska tein löydön eilen kaupungilla iltapukua etsiessä. Ei lopulta harmittanu niin paljoo kun ei löytyny sopivaa pukua, vaikka olihan se ihan arvattavissa tällä pikkukaupungin valikoimalla.
Blinkin ihanimmat kengät, joita katoin jo normaalihintasina (n. 80€), mutta päätin jättää ostamassa rahankulutus-saarnan takia. Lisäks aattelin et mulla on niin rumat varpaat (lol) et en ikinä kehtais pitää tollasia. Toisaalta ei oo mitään kovin kadehdittavan kauniitaakaan varpaita tullu vielä vastaan, että ei sinänsä olis aihetta mihinkään alemmuuskomplekseihin. No, nyt ne oli sitten -40% alennuksessa niin pakko ne oli saada. Rainie Yangilla oli samantyyliset Hi My Sweetheart:ssa, joten siitä inspis tän päivän pukeutumiseen.

Meillä oli tänään www-suunnittelun koe, jota oli kiva tehä, jos ei oteta huomioon, että oli liian vähän aikaa. Ikävä kyllä en tajunnu esikatsella mun tekelettä muuten kun siinä ohjelmassa, niin tietysti selaimella siitä löyty kaikkee ylimääräsiä leijuvia kuvia ja vääriä kokoja, kun se opettaja sitä tarkisti. Tuli varmaan kivasti sakotusta siitä, möh. Ärsyttää.
Nyt tekee mieli säätää blogille uus leiska ja muuta mukavaa, mutta taitaa jäädä tekemättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti