perjantai 28. toukokuuta 2010

This is the summer time

Kuvaa mun kevätjuhla-asusta. Pääkalloprinttimekko, jonka ostin joskus Lontoosta. Se on vähän turhan lyhyt ja kevythelmanen, mutta kokeilin laittaa sen alle ton mustan hameen. Ois vaan saanu olla vähän enemmän väriä, mutta ei voi mitään. Ei mitään liian juhlavaa eikä liian tavallista, koska amiskan jatkavien opiskelijoiden juhlat on vähän sellasia, että siellä näkee äärimmäistä alipukeutumista ja ylipukeutumista. Koskaan ei tiiä kuinka sinne pitää pukeutua. Ens vuonna sit pääsee laittautumaan kunnolla ja mulla onkin jo mekko ens vuodeks!
Todistuksesta löyty pari hylättyä ja keskeneräistä kurssia, jotka pitää korvata sitten sieltä pois asap, että oikeesti sit pääsen pitää sitä mekkoo ens vuonna. Mutta oli siellä kyllä kiitettävä määrä kolmosiakin (arvostelu yhdestä kolmeen, sucks)!

Juhlan jälkeen tulin kotiin, lähdin auttamaan wanuwa-rockiin ja hengaamaan sinne muuten vaan, josta sit jatkoille. Oli kivaa, vaikka sato koko illan. Nyt väsyttää sen verran, etten varmaan liiku tänään yhtään mihinkään, vaan linnottaudun kattomaan You're Beautifulia, jota alotin kattoo jo toisen kerran, koska se on niin hyvä.(´・ω・`) Eikä edes haittaa yhtään, tuolla on taas sen verran synkkä sää, ettei ulkonakaan oikeen mitään tekis.

1 kommentti: