torstai 17. kesäkuuta 2010

Suomen kesä, wtf.

Yli viikon päivitystauko... Selitän sen tän kerran töillä, ja syytän tota puol kuukautta kestänyttä masentavaa säätä siitä, et ei huvita ees vaivautua ulos. Oon sit käyny töissä ja illat istunu kotona kattomassa draamoja. Yhtenä iltana meillä oli kyllä porukkaa pelaamassa Tekkeniä, mut ei siitäkään mitään novellia olis saanu.

itse blogia koskien, se kävilälaskuri nyt sit vihdoin löi sen 5000+, joten olis sen juhlapostauksen aika piakkoin. Valitettavasti en parista ideasta oo löytäny sopivaa, et jos on jotain toiveita sitä juhlapostauksen videota koskien, niin kertokaa toki. En kuitenkaan haluu siitä pelkästään sellasta tylsää 'kerron kaikkee turhaa'-videoo.

Tänään sit heräämisen jälkeen pääsin heti hihkumaan 'aurinko♥!' kun katoin ekaa kertaa ulos. Kolmelta kun sit pääsin töistä, tulin kotiin ja pääsin pitkästä aikaa laittelee hiuksia sun muuta, kun käytiin kaupungissa. Tän viikon Varkaudessa on elämää, thx to Vekara-Varkaus häppeninki. Siellä sit syötii ja hengattii ja syötii ja hengattii ja syötii... Ei sen kummempaa. Kohta koko kauppakatu jo tyhjeniki koska alko sataa, sit me istuttiin sateessa ja syötiin kiinalaista muoviteelusikoilla.
Näytin tältä. Pitkän miettimisen jälkeen, päätin et toi farkkuliivi käy parhaiten mekon kanssa. Yritin ettii kukkakuviollista ni olis ollu vähä pirteempi, mut sit tuli suoraa huutoa, että omistan jo mekkoja. Yhistin sen sit tohon valkoseen. Eka kerta kun koitin hiuksia kihartaa, enkä tietenkään osannu., kun näitä on liikaa. Olis pitänny olla enemmän aikaa lisätä kaikkia tököttejä päähän ja pidellä kiharrinta oikeesti tarpeeks pitkään et ne olis kestäny sekunnin pidempään. Laiska Elise on laiska, kokeillaan sitten joskus uudestaan.

3 kommenttia:

  1. haa ihana oot murunen plus like your blog muchopaljon! erityisesti tää meidän kingipostaus. <3: anonyymianna ja sen ihana läski poikaystävä arzimedes.

    VastaaPoista