torstai 3. kesäkuuta 2010

What's happening ppl?

Pahoittelut päivitystauosta, mutta kuten hyvämuistiset saattaa muistaa, alotin tiistaina kesätyöt. Tähän asti ei ainakaan oo ollu turhan rankkaa ja oon viihtyny, jos ei lasketa sitä et aamulla pitää kangeta sängystä puol kuudelta ja polkee sairaalalle seittemäks, eikä sit illalla kotona meinaa jaksaa pysyä hereillä ei millään.
Pakko oli napata kuva tosta minkä näkösenä liikun siellä. Tyylikkäässä pari kiloo lisäävässä valkosessa puvussa niinkun kaikki muutkin.

Tadah, onneks olkoon jos olitte tarkkasilmäsiä tarpeeks huomataksenne et tukka on uus. Tilasin uudet pidennykset kun vanhoista alko löytyä kakshaarasten sijaan kaheksanhaarasia ja ne läheni jo oman tukan pituutta lyhennyttyään liikakäytöstä. Päätin sit kokeilla jotain uutta, joten tilasin blondit about lantioluuhun ulottuvat pidennykset.
En tiedä blondista hiusväristä mitään, ja pelotti värjätä omaa tukkaa sitten pidennyksiin sopivaksi. Tottakai siihen jäi se punertava 'yritin blondata, mutta ei onnistunu'-sävy, joka ei onneks näy kovin selvästi muuten kun luonnonvalossa, mutta otan siihen silti ehdotuksia vastaan et kuinka saan sen enemmän pidennyksiin täsmääväksi ash blondeksi. Anyone?

Huomenna töiden jälkeen suunnataan suoraan Tampereelle, jonne kokoontuu melkein koko perhe Lontoota myöten. Oon sillä sit tiistaihin, et tuskin saatte päivityksiä ennen sitä, kun sisarukset tahtoo muutenkin olla kovasti mun koneella istumista vastaan.

MUTTA, propsit yhdelle ihanalle anonyymille, joka anto ensimmäisen ja ainakin tähän asti ainoon ehdotuksen 5000 kävijän juhlapostausta varten, eli näillä näkymin jonkinlaista videota luvassa siihen.Viimeaikoina varmaan kuunnelluin biisi, jonka löysin selatessani Boys Over Flowersin AKA Korean Hana Yori Dangon OSTin tracklistia. Tekee aina mieli kattoo koko sarja alusta loppuun, kun tätä kuuntelee, vaikka en ees muista kuulleeni tätä biisiä siinä.

4 kommenttia:

 1. OOO hemaiseva tuo asu! no ei mut XDD ihanat noi hiukset tos vaik ne onki vaa ponnaril. mut voisin suositella sellast vaalentavaa shamppoota. itellä ainaki on toiminu et ku mullaki oli just et luonnonvalos näky vähän sitä wnb blondausvärii ni sit vaa sitä shamppoota ja sellast "geelin" tapasta hoitoainetta käytin niin auttoi! tuli vaaleammat ja nimenomaan pikkuisen tuhkaisen blondiksi ne sitten muuttui. kampaamosta sitä sain ilmatteeks kun siellä sitä blondattiin mutta ei oikein tullut haluttu väri.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi ; OOOO, kiitti vinkistä! Pitää ettiä jostain sellasta käsiin ja kokeilemallahan se vaan selviää :D

  VastaaPoista
 3. ai sulla on napan sijaan lantioluut selvä

  VastaaPoista
 4. Anonyymi ; ööö molemmat löytyy kyl.
  ps, "navan" :)

  VastaaPoista