maanantai 13. syyskuuta 2010

21 Seconds

Viime perjantaina koitti kuukauden kohokohta, kun käväsin oleskelemassa Vantaalla Annan ja Artun tupareissa. Valitettavasti mulla ei taas oo kuvia sieltä, koska en ollu yhtään edustuskunnossa (kiharat phailas kahdesti yhen päivän aikana) niin yritin välttää kameraa parhaani mukaan. Enkä viitti postaa kuvia puolitutuista, jotka ei aika varmasti edes halua naamaansa tänne. Nappasin mä pari kuvaa tylsyyttäni facebookiin, et tässä ne nyt sit.

On hienoja. Kuten yks kuva vihjaa, To Anyone on ollu kovassa kulutuksessa, varsinkin kahen uuden MVn julkaisun jälkeen.

Wait... Why are you so gorgeous? Ärsyttää olla näin lahna kun noi lookit taas inspiroi ja tekee mieli laittaa meikkejä ja hiuksia viis tuntia, mut ei oo järkee kun astut ulos niin suomen syksy käy kimppuun ja menee minuutti nii sinne meni kaikki työ, vaiva ja huvi. Kattoo sit viikonloppuna jos jaksaa univelkojen kuittailulta.

2 kommenttia:

  1. Mä kuolen tolle tyttöjen uudelle levylle ja vielä enemmän mä kuolen Can't nobodyn MV:lle. ;_____; Toi levy ei ois voinu parempaan saumaan sattuakaan, vähän piristystä tän kaiken keskelle. <3

    VastaaPoista
  2. Noi videot on ihania... Ne on täydellisiä!
    Ja samaa fiilistä täälläkin, haluis laittaa super meikit ja hiukset mut a) ei oo minne mennä fiilisteleen niitä ja b) ei pysy, ei!

    VastaaPoista