maanantai 27. syyskuuta 2010

early halloween

Tää lukijalista ja kävijämäärän jyrkkä nousu jakso ihmetyttää ja ilahduttaa mua koko viikon. Kiitos kaikille !(・ω・)/ Koska lukijamäärä löi nyt puoli sataa (50), pitäskö mun juhlistaa sitä jotenkin?


Mulla on taas paljon postattavaa kertyny tän parin viikon aikana mitä oon ollu päivittämättä. Syynä työt, työt, työt, opiskelut ja väsymys. Nyt viimeviikonloppuna pääsin vähän irtautumaan arjesta ja masentavasta todellisuudesta, kun Jenni järjesti aikaset halloweenpartyt.

Meikkiin inspiraatio BoAlta, liimasin muovihämähäkin käyttämättömään sormukseen (josta se sit kyllä irtoskin ihan kätevästi loppuillasta) ja revin talvitakin hupusta karvan kaulaani. Siinäpä ne oliki asun pointit, muuten se vaan seuras teemaa, joka oli yksinkertaisesti 'musta'.

Tänään pitiki jo sitten palaa takas arkeen. Töissä angstaamisen jälkee kipasin kaupungissa ostamassa uuden meikkivoiteen ja ripset, jotka oli nyt kallistunu parilla eurolla. Itku. Sit näin pikasesti Maijua ja pidettiin oikeen kunnon ranttaus sessio näistä kahesta kuukaudesta mitä joudutaan leikkii vastuullisia aikuisia.


En oo nyt sit ehtinykkää illasta muuta ku kirjottaa tän ja hankkia tumblrin, että jos turhanpäiväinen spämmäys elämän pienistä iloista laidasta laitaan kiinnostaa, sinne saa siirtyä kans

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti