sunnuntai 10. lokakuuta 2010

some nails

Inspiraatio nollassa kaiken suhteen, elikkä perus syksyä eletään. Saan onneks huomenna yhen isomman huolenaiheen pois alta, että ehkä tää tästä helpottuu. Mut päätin kuitenkin rikkoo tän tuskasen hiljasuuden täällä päässä postaamalla parit kynnet.

Nää oli mulla muutama viikko sitten, aika perus mut tykkäsin silti. Vilahtanu parissa viimesemmässä merkinnässä, mut ei koskaan tullu postattua tätä kuvaa niin tässä nyt sit.

Ja tämänhetkiset, jotka väsäsin eilen illalla. Tykkäsin niistä kukkaprinttikynsistä ja halusin kokeilla uusiks mut en koko kynnelle. Ei ne sit oikeen onnistunu, kukkia nähnykään, mut parempi kun katkeilevat kynnet ilman lakkaa, right?

Tälläsen lisäks oon kattonu draamoja taas vähän liikaa, käyny töissä (vois loppuu tää jakso kyl jo, tympii.), bilettäny comebackejä, jääny koukkuun tumblriin, ryystäny liikaa matcha lattee ja yrittäny oppia kiinaa. Et ei siitä paljookaan merkintöjä väännetä. Mulla on tänne uus layoutideakin mut ei oo kärsivällisyyttä tai taitoo alkaa tekemään sitä.

5 kommenttia:

  1. Voi vitsit miten söpöt pallokynnet ♥ Tykkään :--)

    VastaaPoista
  2. OMG the first pic... cutest nails EVER!!!!

    VastaaPoista
  3. those are such cute pics !! too bad i can't understand =(

    VastaaPoista