tiistai 2. marraskuuta 2010

Black eyes, brown hair.

Ollu tässä taas kaks viikkoa aikaa viime päivityksestä, vaikka tuntuu taas ikuisuudelta. Sori hei. No, hyvinä uutisina voin kertoo et teen töitä enää viikon, jos sit inspirois laittautuminen enemmän ja johonkin suuntaan tässä etenis, loppus tää kankee päivitystahti. Toivottavasti.

Pakouttauduin tänään töiden jälkeen ostamaan uuden nestemäisen eyelinerin kun edellinen veteli viimesiään ja oon tunnetusti aika riippuvainen siitä. Koska mun viimesin kosmetiikkaostos, eli se dream satin liquid meikkivoide osottautu suhteellisen huonoksi, aattelin tutkiskella nyt vähän enemmän tätä laajaa valikoimaa ennen ostamista.
Vasemmalta oikealle ekana We Care Icon magnetic eyes perfect liner, vaikutti hyvälle, mutta mulle vähän turhan ohut sivellin, kädet tärisee liikaa ja sit joutusin vetämään yhen silmän rajauksen pariin kertaan ton kanssa et saisin sellasen itelleni perus lopputuloksen. Kotimatkalla se näemmä ehti jo vähän tuhraantua.

Keskellä Lumenen Natural code eye dramatizer chubby, josta ei ollu mustaa testeriä. Tää oli puolestaan turhan paksu enkä tosiaan uskaltanu lähtee väriä iholla näkemättä ostamaan.

Vikana eli oikeella L'Oréal Paris super liner duo, johon sit lopulta päädyin. Oikeesti musta ja sillä saa niin paksua kun ohuttakin viivaa aikaseks. Lähti helposti poiskin, mikä on sinänsä hyvä, kunhan ei sateessa juoksentele tai paru. Hinta tosin paljastu kakspuol kertaseks sen mitä olin kattovinani, mut noh... parempi olla hyvä sit.
Siinä vielä vertailun vuoksi, uusi ja vanha - joka on tosiaan suht. kuivaa ja sellasta. Aina se on noin haalee ollu, vaikka putelissa lukee musta. Oli mulla sit keinoni siihen ja hyvin selvisin tähän asti. Nyt vaan ootan et pääsen testaa tota uutuutta naamaani et nään oliko hyvä vai huono sijoitus.

6 kommenttia:

 1. PIKKUNEN ero uudella ja vanhalla :D päädyit ottamaan saman minkä minäkin oisin ottanu ;) muuten, ite käytän tollasta, öö, ei-nestemäistä, mikä sen oikee nimitys on...? no siis ihan sellasta kynää, niin osaatko sanoo nestemäisen ja perus kynän hyvät ja huonot puolet ja silleen et kumpaa suosittelisit ja miks? :D

  VastaaPoista
 2. Jaruto; 'silmänrajauskynä' varmaan vaan.

  Mä ite käytän molempia, tai ainakin käytin ton edellisen nestemäisen kanssa - kynällä sain hyvän mustan sävyn ja nestemäisellä sit levitin ja siistin sitä. En tosin tiiä nyt sit ton uuden kans, en ehkä tarvii sitä kynää enää kun näyttää olevan ihan tarpeeks musta itestään.

  Riippuu varmaan sit paljolti henkilöstä, jos jaksaa olla jatkuvasti terottelemassa sitä kynää et saa tarkkaa ja siistiä jälkee, niin sit kynällä varmaan pärjää. Ja jos sitä ei käytä paljon niin se sit toki kestää pidempään, nestemäiset kun tuppaa kuivuu.
  Mut ite tosiaan suosin nestemäistä, helpompi vedellä cat lineritki ja omien kokemusten perusteella pysyy siistimpänä.

  VastaaPoista
 3. suosittelen sulle semmosta taikajuttua kun Lumenen Blueberry eyeliner! Ihan ihmeellisen hyvä, kestävä, oikeesti musta, eikä tuhriinnu vesisateessakaan. Ja lähtee helposti lämpimällä vedellä pois. Siveltimellä saa sekä ohutta että paksua rajausta - miten haluaa. Hintakaan ei tainnu olla kun jonkun kymmenisen euroo. Suosittelen ainakin testailee jos ton lorealin jälkeen tuntuu siltä et pitäis vaihtaa :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi; cooool, kiitti! Pitää kattella sitäki sit.

  VastaaPoista
 5. Pikkuinen ammattilaisen vinkki:

  Eyelinerilla saa aina pikkutarkemman ja selvempilinjaisen rajauksen

  Kynä sopii paremmin utuiseen meikkiin, ja mahdollisesti myös Eyelinerin alle tuomaan rajaukseen särmää. Kynää voit myös käyttää silmien alaluomilla, toisin kuin Eyelineria (jollet tahdo välttämättä näyttää Pandalle)

  http://www.esteelauder.com/product/635/3300/Product-Catalog/Makeup/Eyes/Eyeliners/Double-Wear/Zero-Smudge-Liquid-Eyeliner/index.tmpl

  Yllä laadukas, ehkä kalliimman hintaluokan Eyeliner, mutta tulos sitäkin loistavampi! :)

  - Ellun Unni

  VastaaPoista
 6. Anonyymi a.k.a. Unni; noni sieltähä se tuli. :D ja alemmuuskompleksit siinä samalla :( palkkaan sut kirjottaa mun merkinnät ku en ite osaa kirjottaa vaikka mietin tota kaikkee melkee.

  VastaaPoista