lauantai 13. marraskuuta 2010

early bday!

Hey hey hey, elossa ollaan. Selvisin töistä ja pääsin takas kouluun, et nyt löytyy sitä energiaa aamuisin laittautumiseen, kun miettii että tosiaan on ihmisten ilmoilla koko päivän, eikä jossain eristetyssä toimistossa..

Mut tosiaan nyt tulevana maanantaina marraskuun 15. päivä musta tulee leikisti vastuullinen aikuinen, kun täytän 18 vee. Mulle järjestettiin nyt viikonloppuna perheen kesken synttäreitä ja kaikki ympäri suomee kokoontu nyt viikonlopuks tänne. Kivaa, mutta semisti ärsyttää kun viikon paastoomisen tulos meni nyt tässä sit. Sain kuitenkin kivoja lahjoja ja käytiin syömässä kiinalaisessa, johon oli ilmotettu etukäteen mun aikasesta merkkipäivästä niin sain sit oikeen erityiskohteluakin. Huomattavasti kivemmat kun vuos sitten, jollon istuin yksin kotona syömässä kakkua.

Perus valkonen paita ja farkut, mun siskolta.
Nomination kello isältä, Vivienne Westwood rannekoru useemmilta, muumivihkoja, duo ripsiliimaa, japaninkuvat - koska ne hävis multa mun aikasemman koneen mennessä rikki, tollasia kirjanmerkkijuttuja, epämääräsiä kuminauhan tapasia pimeessä hohtavia asioita ja alusvaatteita, jotka ei ole kuvassa koska en kuulu niihin jotka niitä kuvailee ja julkistaa; kaikki mun siskolta. Sit tilattiin mulle vielä uus ulkonen kovalevy, siihenkin osallistu useempi.
Korut on aina kivoja (varsinkin Westwoodit) ja ripsiliima sattu just sopivasti, kun ei oikeen nuo ripsien mukana tulleet tahdo hoitaa hommaansa. Just yks päivä mietin et duoo pitäis jostain löytää, kun ei oo varkaudessa tullu vastaan. Eipähän tarvii enää!

Kiitos kaikille, jos nyt satutte tänne eksymään.
Elisen materialistinen puoli on tyytyväinen ja kuittaa.

4 kommenttia:

 1. sä saat synttärilahjan sit ku nähää seuraavan kerra :C eli sadan vuoden pääst

  t. erkki

  VastaaPoista
 2. erkki; oi kiitos, saanko sit kaikki lahjat sadan vuoden ajalta samalla?

  VastaaPoista
 3. Toi Nomination-kello on ihana! haluan! en siis tykkää niistä rannekoruista, mutta tuo kello siinä välissä korjasi tämän tykkäämisasian heti. :)

  VastaaPoista