lauantai 4. joulukuuta 2010

nails x 3

Surkea nordic print kokeilu. Mulla oli tohon kuviointiin sopiva sabluuna mut mä en vaan osaa oottaa et se lakka kuivuu tarpeeks niin meni sit mönkään heti alussa. Lopulta mä tein tota kuviointia sit ihan vapaalla kädellä, ja siltä ne näyttikin. Alkuperänen ajatus oli tehä koko kynsi täyteen mut meni hermo sen verran pikaseen että jätin sit tollaseks. Kyllä niitä sen pari viikkoo kauempaa kattoen kesti.


Perus palloprintti ja glitterviiva, koska nää yksinkertasimmat onnistuu aina parhaiten, ei tarvii kirota. Yleensä mulla on aina joku värillinen pohja ja siinä valkosia pilkkuja, niin kokeilin sit vähän vaihtelua tällä kertaa, vaaleenpunasia pilkkuja mustalla pohjalla.
Kattokaa miten pitkät noi oli! Peukalonkynsikin oli vihdoin muiden kanssa saman mittanen, yks meni ja katkes, piti lyhentää kaikki.


Skottiruutu, kind of.. Nää väsäsin ihan just äsken. Alku näytti lupaavalta ja aattelin että osaan vihdoin käyttää noita ohuita siveltimiä, mutta en ihan sittenkään. Toi kultanen aiheutti ekan päänsäryn, siinä kun oli paksu sivellin. Yritin eka neulalla sitä väsäillä mut ei se oikeen toiminu. Loppujen lopuks siitä tuli sit tietenkin liian paksu. Seuraavaks noi kaks viimestä viivaa ei sit onnistunukkaan niin hyvin. En meinannu tehä näitä loppuun, kun aattelin ettei oikeesta kädestä tule kuitenkaan taas mitään, mutta ei se ihan niin pahalta näytäkään. Kai näitäkin nyt vähän aikaa kestää.3 kommenttia:

 1. Vitsi mäki oon miettiny et pitäis kokeilla nordic printtii kynsii!! :D
  Ihania kaikki lakkaukset~ <3

  VastaaPoista
 2. Heii, tee postaus sun joululahjoista? (♥____♥)

  VastaaPoista
 3. ewerty_ : kiitoooos ♥

  Anonyymi : sellanen oli suunnitelmissa kyl! :D kattoo jos ehin tänään sen postaa.

  VastaaPoista