torstai 2. joulukuuta 2010

super sweet 18

Kuvasaldohan ei siis mikään huimaava ole, koska nää kaikki on vaan yhestä kamerasta ja talvi = pimee = huono valaistus = salama = ei kiva. Omaa kameraa mulla ei ollu ees mukana, kun en tosiaan ollu varautunu kun pelkkään nyyhkyleffaan ja popcorneihi. Enkä mä oikein osaa kirjottaakaan kauheesti, kun en ollu järjestämässä, mutta oli varmaan parhaat synttärit koskaan ikinä. Oon melkein joka vuosi oottanu yllätyssynttäreitä ja nyt oon sit saanu sellasetki. Kiitti kaikille niistä vielä tosi paljon. Varsinkin Elise-visa oli aika ihana. Harmi, kun siitä ei oo videoo.

Elikkä siis mua vedätettiin onnistuneesti sanomalla et katotaan mun valitsema leffa pienellä porukalla, kun kaikki keksi tekosyitä miksei päässy mukaan. Pari kertaa ne oli onnistunu kuulemma jo möläyttääkin niistä mun ollessa paikalla, mutta kun en tosiaan kuulu niihin terävimpiin...
No surkuttelin siinä sit vielä sinäkin iltana, mut kun tultiin vuokraamasta leffaa niin kämppä oliki täynnä porukkaa ja ilmapalloja ja ruokaa ja näin kauppakadulla raikas elisen kiljasu. ↓Viime keväänä näin Lontoossa tälläset ilmapallot jonkun käsissä ja olin et woah mäkin haluun! Niitä sit tässä syksyllä ilmesty tiimariin ja vihjasin jo joka suuntaan et olis jees saaha tollaset sit. Vielä kun oltiin menossa leffaa vuokraamaan, niin angstasin niitä siinä ohi kulkiessa et en sit koskaan saanu niitä, mut sainpas sittenki! Ne on vieläki voimissaan mun huoneessa, itken sitten kun ne ei enää pysy ilmassa.

Hämäyskakku, varsinainen kakku ja tietysti tollanen legendaarinen puhalluskuva mikä ei oikeasti edes ole puhalluskuva koska se ainut oikea puhalluskuva oli sen verran hehkee että säästän teidät siltä.

Jonkun verran porukkaa, kaikki ei valitettavasti edes pääse tänne, kun ei ne halunnu :(

Kaikki siis maijun kamerasta, et sille suurin osa krediiteistä, mutta ymmärtääkseni kamera kävi vähän kaikkien käsissä illan aikana.Sain kans edellisen merkinnän kommentteihin kaksi pyyntöä meikkitutoriaalista, mutta en vastauksia kun kysyin mikä meikki? Kun mulla on useempi perusmeikki mitä aina sovellan, että joku niistä vai sitten joku tietty mitä ootte täällä nähny? Let me know, niin teen sit senki.

6 kommenttia:

 1. aww, mäkin haluan yllätysjuhlat :D
  niin sitä meikkiä, mä ainakin olen ihan avuton meikkaaja, että joku perusmeikkitutokin riittäis. x) mut jos haluat vaikka omaks ilokses kokeilla/värkätä jonkun überviritelmän niin anna palaa vaan! 8D me lukijat kompuroidaan sitten perässä ;D

  VastaaPoista
 2. Jaruto ; noo ehkä sä saat kun mäkin kerran sain monen vuoden hartaan toivomisen köhruinaamisenköh jälkeen! :D
  okiedokie, katsellaan!

  VastaaPoista
 3. Oih, tää sun blogi on kiva *w* Tykkään tästä ulkoasusta mielettömästi!! ~Anni

  VastaaPoista
 4. Meri and Anni ;
  Wooaaaah kiitos !♥ ;_____;;

  VastaaPoista