sunnuntai 30. tammikuuta 2011

break

Ajattelin tulla ilmoittamaan olevani elossa, kun huomasin lukijamäärän pudonneen. Ihan syystä, en kiellä.
Koulu stressaa edelleen. Stressaa varmaan kesäloman alkuun, kun tässä pitää duunailla päättötyö, repästä jostain yks ylimääränen kurssi ja hoitaa puuttuvia kursseja kuntoon, että pääsis ajallaan eteenpäin. Pahoittelen siis näitä hiljaisia kausia. Tälläkin hetkellä mulla on tuossa työn alla kuviksen kurssista uupuva A1 kokonen hiilityö tuijottamassa syyttävästi niskaa.

Mutta, draamojen ja gifien spämmäilyn lisäks vapaa-aikaa käytän edelleen hius- & meikkikokeiluihin, joten niitä löytyy taas pari:

Look kaverin synttäreille, koska asu oli muuten niin perus niin piti hiukset vääntää suoritusraudan avulla laineille. Hieno lahnailme ja heilahtanu kuva mutta hiukset on pääasia ja tossa ne näky parhaiten, joten yritetään nyt selvitä. Meikkiä inspiroi joku random malli, ei kauheen erikoinen mutta teki tehtävänsä.

Toinen meikki joka naamassa kävin vaan syömässä ja pikasesti kiertämässä taidenäyttelyn. Kokeilin toisia niistä joululahjaks saamistani ripsistä ja ne oli ihan kivat, vaikka ei nähtävästi ihan paikoilleen asettunu. Ainut mikä niissä häiritsee on se, että ne on tollaset tasapitkät. Mutta en uskalla lähtee leikkelemäänkään, kyllä ne menee.


Noni jos sitä nyt piirrustais loppuun ton hiilityön ja pääsis tekee lisää hommia pois alta, meh.

2 kommenttia:

  1. hassuu nähä kun toi ekan meikin tummempi/värillisempi osa on tuolla sisänurkassa, mut näyttää kivalta kuiteski ! ^^

    VastaaPoista
  2. muru oot paras, kohta toteutetaa meidän über photoshooot ♥ ps. päivitä jo blogia taas

    VastaaPoista