maanantai 3. tammikuuta 2011

christmas presents

Hyvät tosi myöhäset joulut ja uudet vuodet kaikille ja I'm so sorry!! tästä viikosta kuukaudeksi venyneestä tauosta, jollasta toivottavasti ei nähdä enää ikinä. Johtuu siitä, että juoksin koko loman näkemässä maailmaa ja kavereita. Vietin koko ajasta tasan yhden kokonaisen päivän kotona ja sekin oli jouluaatto. Kone oli kyllä matkassa, mutta ei aikaa saati sitten sydäntä ignorata parasta seuraa ja istua sen sijaan koko päiväksi alas muokkaamaan kuvia ja kirjottamaan blogia. Älkää vihatko.
Mutta lohtukseks mulla on valmiiksi materiaalia joita nyt postailen tässä lähiaikoina toivottavasti, uhkaa nimittäin tuo koulun stressaaminen hyökätä päälle, varsinkin kun pitäisi jo valmistautua hakemaan seuraavaan opiskelupaikkaan ja hoitaa päättötyö ja selvittää suorittamattomia juttuja ja opettajatkin tykkää järjestää kaikki maholliset projektit just nyt ja blablabla.

Mun tauon aikana 26. päivä joulukuuta sounzlikeNEgirlslifen mittariin tuli täyteen vuosi, yaaay! Piti pitää isommatkin juhlat sen ansiosta, mutta en mä sit keksiny mitään. :( Toiveita? Jos myöhänen juhliminen kelpaa.

Mutta tosiaan pyörähdettiin viikko Lapissa Saariselällä perheen kanssa, tultiin aatoksi kotiin ja seuraavana päivänä jatkettiin matkaa Varkaudesta Helsinkiin ja Helsingistä laivalla Tukholmaan Marin ja Ianin kanssa. Oleskeltiin siellä yksi yö, käytiin kattomassa paikkoja ja shoppailemassa (en löytänyt kun kaks perustoppia, nyyh) tultiin takasin ja tää siirty Hyvinkäälle Satun hoiviin kun muut palas kotiin. Parin päivän päästä suunnattiin Lapualle ja siellä vietettiin uusi vuosi kavereiden kesken. Tulin sieltä nyt sunnuntaina kotiin (kunhan ensin häsläsin junan kanssa ja ramppasin vähän ylimäärästä) ja sit meillä alkokin jo koulu, huoh. Oli kiva loma ja pirskeet anyhow, kiitos taas asianomaisille. Kameran kanssa olin laiska, joten mulla ei ole kuvia mistään, joten ette saa tarkempaa kuvausta mun perhe-illoista ja rakkaudesta -30° pakkasta kohtaan.

Sen sijaan saatte kertomuksen mun joululahjoista. Joku kiva anon ehti toivoakin tätä joulupäivänä ja olin jo ottanut kuvat, mutta ei ollut sitten aikaa hoitaa loppuun ennen Helsinkiin lähtöä.

Käsirasvoja, jotka osottautu käytännöllisiks kokonsa vuoksi - voin heittää yhen aina laukkuun ja käyttää sitä päivänmittaa kun kädet kuoriutuu tuon pakkasen ansiosta. Ja ne tuoksuu hyvälle.

Näitä saan jostain syystä joka vuosi... ei haittaa.

Härpäkkeitä kynsiin. Mulla on ollu tällänen täysin samanlainen paketti aikasemminkin, enkä oo käyttäny sitäkään loppuun vielä. Osasyynä se, etten vielä keksiny millasta liimaa noihin tulee käyttää, mutta yks seuraavista lahjoista varmaan ratkasee senkin ongelman..


Tyylikäs muistitikku, koska mun edellinen joutui korjaajan kidnappaamaksi eikä sitä oo näkyny enää sen koommin ja koska tollanen nyt vaan on media-assarin hyvä kaveri. Sitä ei saa dissata, koska tätä mä toivoin :(


Toinen mun personal favourite näistä kaikista, nimittäin Vivienne Westwoodin kengät. Ikävä kyllä kukaan ei kuvannu mun reaktioo kun avasin kyseisen paketin ja näin tutun logon kenkälaatikossa. Myönnän, että melissa hämmensi mua suuresti, mutta niin teki UGGitkin ja rakastuin niihin myöhemmin ja niin rakastuin näihinkin. Kivat, mutta tälle säälle liian liukkaat ja liian kylmät. Niistä jää kivoja Westwood-jalanjälkiä ja ne tuoksuu purkalle.


Personal favourite nr. 2, nimittäin tollanen UV-kynsi pakkaus, joka sisältää oikeasti kaks kertaa enemmän tavaraa, mutta en uskaltanu ottaa niitä pois paketeistaan joten ne ei nyt päässy tähän. Elikkä nyt alan sit ihan oikeesti tekee kunnon kynsiä, kunhan edistyn noiden ohjeiden lukemisessa, jotta pääsen harjottelee. En oo koskaan kokeillu tehä ite, mutta hankin tällasen avulla kynnet joskus Prahasta itelleni ammattilaisten käsissä ja näin siinä miten se suurinpiirtein onnistuu. Mulla on jo jonossa porukkaa, jotka lupautu asiakkaiks. :D Kivakivakiva.


Jelly Belly-, ei karkkia vaan lakritsan tuoksunen kynttilä. Sen verran vahva, ettei tota kantta voi avata ilman, että huonee lemahtaa loppupäivän.


Jaaaa näiden lisäks joitakin pieniä meikkejä, peruspaitoja ja pyjaman. Eikä varmaan muuta. Olen tyytyväinen, jollei se tullut jo noiden kahden lempparin kommenteista ilmi.. Kiitos lahjoista♥

Nyt siirryn nukkumaan ja yritän huomenna kuvata sen meikkitutoriaalin uudelleen, koska en pääse edellisten kuvien tuottamasta ahdistuksesta yli, meh. Tässä teille MBLAQ ;2 kommenttia:

 1. Kivoja lahjoja sait!
  Noi ripset kelpais mullekkin ;3
  Hyvää jouluu ja onnellista uutta vuotta sullekkin!! :D
  ~ANni

  VastaaPoista
 2. mul o pari niit hienoi kuvii :---------D ♥

  t. tyttäresi miehineen (LOL oli pakko saada laittaa)

  VastaaPoista