keskiviikko 5. tammikuuta 2011

every sweet day

Nyt kun oon taas jaksanu panostaa enemmän ulkonäköön niin saatte vähän katsausta mun viimeaikojen meikki/hiukset/kynnet kuvasaldoihin.


Joulukynnet! Inpiraationa toiminu ne sellaset puna-valkoset karkit mitkä kaikki tietää (onko niille ees nimeä suomeks?) Ei ollu niin vaikee kun aattelin, lakkasin vaan punasen pohjan ja ohuemmalla siveltimettä valkoset viivat siihen päälle. Oon kai sit harjotellu tarpeeks saadakseni suht. suoria viivoja aikaseks. Siihen sit glitterit päälle ja blingit väliin ja tadah.


Vaaleanpunainen liukuvärjäys ja glitteriä, jotka mulla on tälläkin hetkellä. Kokeilin vissiin toista kertaa meikkisienen avulla tota tehdä ja tällä kertaa se onnistukin ihan hyvin. Pinta vaan on rosoinen päällyslakasta huolimatta. Yksinkertaset eikä kauheen huomiota herättävä sävy ees, mutta ihan kivat. Pitäs varmaan välillä yrittää jättää se glitterlakka rauhaan kun jokaisessa lakkauksessa sitä löytyy..


Tässä yhtenä päivänä aattelin "olla laiska" ja koittaa vähän luonnollisempaa meikkiä, missä mulla loppujen lopuks meni enemmän aikaa kun mun perusmeikissä. Luomivärin ja kajaalikerroksen sijaan laitoin vaan silmän ulkokulmaan vähän ruskeeta sävyä ja sisäkulmaan valkoista. Niiden tavallisten tekoripsien sijaan kokeilin noita tupsuja, mitkä joskus aikoinaan ostin mutta on jääny pitämättä ja joita en edelleenkään osaa oikein asetella.. Poskiin käytin sit kunnon vaaleanpunaista väriä.


Toinen meikkikokeilu oli tää, joka ei ihan kamalasti eroa siitä meikistä minkä yleensä teen, mutta tästä jätin alarajauksen pois. Ja luomivärin, mutta niin teen useemminkin jos kiire iskee. Koska asu oli muuten tylsähkö, niin kiharsin hiukset ja heitin ne vaan toiselle puolelle, as you can see. Kaksi samannäköistä kuvaa siksi, että toisessa näkyy paremmin meikki ja toisessa hiukset, bleh.

3 kommenttia:

 1. Noi joulukynnet on tosi nätit :3
  Toi meikki sopii sulle muuten kans tosi hyvin! ^^
  Oih, noi sun hiukset <3
  ~Anni

  VastaaPoista
 2. Meri and Anni ;
  kiitos kiitos kiitos paljon ^^

  VastaaPoista
 3. Joulukynnet on ihanat!! *_* ja on noi vaaleanpunaiset glitterikynnetkin tosi söpöt! :3

  VastaaPoista