maanantai 24. tammikuuta 2011

stress

Hups vaan kun jääny huomiotta tää puoli elämää taas. Syy? Koulu, koulu, koulu koulu koulu. Ja tulevaisuus. Taas vaihteeks. Liikaa tehtävää, liian vähän aikaa ja liian vähän hermoja.

Arki menee stressaamiseen, tekemiseen ja suunnitteluun, viikonloput liikaa nukkumiseen. Harkitsin jo ilmoittavani tänne pitäväni paussia bloggailusta ettette turhaan päivittelis ja miettis missä mennään kun mitään ei kuulu, mutta ehkä en nyt kuitenkaan. Kuten joskus aikoinaan ekassa bloggeriin lisäämässäni merkinnässä mainitsin, niin oon tällänen joka tekee asiat vähän niin kuin miten millonkin sattuu huvittaa, niin ehkä löydän aikaa tänne kirjottamiseenkin. Kovin muhkeaa tästäkään merkinnästä ei kyllä tule, koska tosiaan kamera on pysyny hyllyllä ja kosmetiikankäyttö vähäisenä.
Koska rakastuin JGSn hiuksiin Marry Me Mary -draamassa (joka oli muuten hyvä, jos en oo jo maininnu! idea oli kyllä perus, mutta tykkäsin silti), inspiroiduin väsää itellenikin nutturoita ja jättämään noi ylikasvaneet etuhiukset tohon sivuun kiharalle.

Väsäilen tällä hetkellä kans joitakin portfolioita - niitä varten mm. harjottelin lakkauksia joihinkin tippeihin joita saan sit liimailla sinne. Hello kitty -naama ja ruutuprintti ↓

Nyt tän pitää valitettavasti palata opon tehtävien ja näytön korjaamisen pariin, mut see you l8r!

3 kommenttia:

 1. voi ku söpö toi kynsi mis on hello kittyn pää =) ja sul on tosi kauniit kasvot!

  uutta postausta piaaannn :>

  VastaaPoista
 2. Noi kynnet on niin UPEET!! Pakko kokeilla tota Hello Kittyä iteki mahd. pian :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi ; ashdjsdkssj kiitti ;____;
  yritetään!

  ewerty_ ; kiitoooss && koita toki! :D

  VastaaPoista