sunnuntai 27. helmikuuta 2011

gel nails

Kaksi viikkoa hurahti elämää eläessä, oon suurimmaksi osaksi käyny koulua, kattonu draamoja (joiden etenemistä voi nyt myös seurata täällä, jos jollain tarpeeksi tylsä elämä on) ja tavannu ihmisiä. Satu ja Julia tuli viettämään pari päivää tännepäin ja eilen käväsin Annan synttäreillä etelässä.


Toissaviikolla päätin sit vihdoin repästä ja opetella vihdoin käyttämään tota joululahjaks saamaani kynsistudiota, koska lupasin väsää mun siskon kynnet sen häihin. Suurin osa mun omista kynsistä oli sanonu ittensä irti ja katkennu, joten lyhensin kaikki saman mittasiks (liian lyhyiks) jonka jälkeen iskin tipit ja geelit päälle.

Harjoittelun vuoksi hoitelin sit Satun ja Juliankin kynnet, joista en kylläkään tajunnu missään välissä ottaa kuvia. Omissani oli ensin yksiväriset lakat ja parissa kynnessä koristelut alá Anna, joista en myöskään koskaan huomannu ottanut kuvaa. En sit tajunnu Satun lakkoja poistaessa, että se lakka tosiaan lähtee ja seuraavaks pääsin lakkaamaan kärjet mustiksi ja väliin hopeaa glitteriä, yksinkertaset, mutta tykkään. Häiritsee vaan kun noihin jäi tollanen vaaleanpunainen sävy edellisen lakan jäljiltä.3 kommenttia:

  1. when will you write again? i miss your blog :(

    VastaaPoista
  2. Anonyymi;
    I have no idea.. I kinda feel like writing again, but then again there is really nothing to write about my life at the moment.
    We'll see :)

    VastaaPoista