sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Meikkituto #1

Nyt kun nää kuvat on hengannu lähemmäs kaks kuukautta tuolla kuvakansioissa, niin ajattelin ottaa itteeni niskasta kiinni ja päästä yli suuresta ahdistuksesta mikä iski kun ajattelikin meikittömän naaman postaamista julkiseen blogiin. Et tässä tää nyt vihdoin sit on, pahoittelen kuvien laatua, tyylikkäitä muokkauksia ja varsinkin sitä, että noiden parin ensimmäisen kuvan ottamisen aikaan en tajunnu että tosiaan olis kannattanu kääntää koko naama valoa kohti.

Siinä lopputulos. Ainakin kahesti multa on meikkitutoriaalia pyydetty, mutta vaihtoehtoja ei rajattu. Valitsin sit kyseisen meikin, koska tää on kuitenkin helposti sovellettavissa ja tää oli muutama kuukausi sitten yks mun neutraaleimmista meikeistä.

Ekana puhdas naama, kasvorasva ja huulirasva tai jos omistaa jotain pohjustusaineita niin ne.

Peitepuikko/Cover-all/mitä väsymyksen merkkejä ja punasuutta omistavia juttuja omistattekaan. Itelläni on cover-all, mikä ei ole edes toi kyseinen, mutta kuitenkin. Siinä vieressä sit katkoviivoilla merkitty mihin kohtaan niitä laitan - paitsi että molemmille puolille tietysti, en vaan halunnu tosta kauheen sotkusen näköstä.

Meikkivoide (mutta älkää hankkiko kyseistä, ei ole hyvä).

Puuteri.

Korostukset, taas tyylikäs katkoviivasotku näyttämään mihin niitä itse sipaisin. En omista mitään highlighteria, niin teen tän ihan valkosella luomivärillä, mutta kukin tavallaan. Molemmat puolet kannattaa sit hoitaa taas.
Teen yleensä pohjan tähän asti samalla tavalla, vaihan vaan silmä- ja huulimeikkiä sekä poskipunasävyä.

Luomiväri I, tässä tapauksessa kultanen.

Luomiväri II, tässä tapauksessa ruskee.
Vähän valkosta siihen päälle.

Eyeliner. Tätä ihmiset aina ihmettelee, että miten siitä saa suoran. Ihan kohtuullisen hyvin se onnistuu näin kuuden vuoden harjottelun jälkeen.

Alarajaus mustalla/ruskeella luomivärillä, tulee pehmeempi lopputulos kun kynällä. Kuten huomaatte, niin se ohenee sisäänpäin ja loppuu jo puoleenväliin.
Ripsiväri, sekä ylös että alas.

Poskipuna.

Huulet.

Loppusilaus a.k.a. suurin fakery - ripset ja piilarit. Linssit voi tökkästä kyllä silmään jo ennen kun alkaa meikkamaan, mutta mä en ite tykkää siitä kun ne hankaa niin laitan ne viimesenä.

Sellasta. Kommentit jäi vähän lyhyiks jossain, mutta ajattelin että tuskin tarviitte ohjeita puuterin, meikkivoiteen, yms lisäämiseen..?
Kultanen-ruskee yhistelmä on helppo vaihtaa ja kokeilla erilaisia versioita.

Toivottavasti kelpaa. (・ω・)ノ


8 kommenttia:

 1. Kiva meikki, mutta korostukset ja varjostukset tulee erilailla kaikille ihmisille, koska ne tulee pään muotojen mukaan (eli pyritään "normaalisoikioon", ja sen mukaan tummalla pienennetään tiettyjä alueita ja vaalealla korostetaan.), niin sinänsä tuo katkoviiva opastus on turha. :) Mikä on tuo huulipuna, kun en tunnista tuota merkkiä, kivan näkönen.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi; Niin tietysti.
  Barry M "101 marshmallow" ^^

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva tutoriaali! ^^
  Näytät kauniilta meikin kanssa ja ilman <3
  ~Anni

  VastaaPoista
 4. ärsyttää ku oot tollanen nätti ja osaat tehdä näitä ja minä enn :D :)

  VastaaPoista
 5. Loistava veto Ellu! Minun mielestäni oli hieno idea laittaa noi korostukset, koska moni ei edes tule ajatelleeksi niitä, saati sitten sitä että miten niitä laitetaan! Vaikka korostukset ovatkin jokaisella erilaiset, on kuitenkin hyvä nähdä edes jonkinlaisia esimerkkejä siitä, kuinka homma toimii. Toivottavasti joku innostuu kokeilemaan! Periaatteessa sama koskee poskipunaakin, kuin korostuksia, eli pään muodon mukaan valitaan poskipunan sijoittelu. Mielestäni olisit voinut myös poskipunajuttuun laittaa katkoviivoille sijoittelun, mutta niin että se olisi näkynyt sekä edestä että sivulta :)
  Ps. Ikävä sua pikkunen

  VastaaPoista
 6. Meri and Anni ; No hyvä kun kelpaa :D
  yhy apua kiits >//<

  terttuperttu ; Psh, en :----D

  Anonyymi ; Ni en tosiaa tajunnu.. mut ooks vähä ♥ ;____;

  VastaaPoista
 7. omomomomommmmmmm.oisko tänään mitää katella vähän pops in seoulia med phone? och lovers in parissss? ♥ on muute parasta olla anonyymi, kun tiiät varmaa aina tasantarkkaan kuka oon :D

  VastaaPoista
 8. Anonyymi ; Joo ei mitää ideaa, muute vaa :----)
  wut vieläks se lovers in paris tulee ees?

  VastaaPoista