keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

I'm baaaaack!

Tyylikäs epäviralliselle tauolle jääminen mitään sanomatta on nyt sitten toivottavasti ohi, nimittäin alkaa tää stressi lieventyä pikkuhiljaa. Tosiaan viimesen kuukauden ajan viikot oon zombeillu koulujuttujen+pakollisen rentoutumisen parissa ja viikonloput taas juossu maailmalla. Maaliskuuhun saatiin ahdattua kolmet synttärit ja yhdet läksiäiset, joista en taas mistään omista kuvia. Viime viikonloppuna kävin Helsingissä hoitamassa IELTS-kokeen pois tehtävien asioiden listalta.

Kevät tulee ja lahnaelämä jää ainakin osittain taakse. Nyt kun herää auringonpaisteeseen ja ulkona pärjää ilman seittemää kerrosta vaatteita niin iskee taas inspiraatio ulkonäön suhteen.

Viimeviikolla kokeilin feikkibobia pitkästä aikaa ja ihan hyvin onnistu, ulkoilma vaan pahoinpiteli sitä päivänmittaa. Väriäkin yritin päälle laittaa pitkästä aikaa.


Tän päivän useemman ulzzangin ja k-popparin inspiroima puoli-updo...asia. Tykkäsin tästä kans. Nyt se on jo suhteellisen lässähtänyt ja mua häiritsee noi vauvahiukset mitä ei saa pysymään missään viisaasti. Ylle kaivoin jostain kaapin pohjalta telttavillatakin jota kukaan ei pidä.


5 kommenttia:

 1. Maaliskuuhun mahtuu vielä yhdet tervetuliaisjuhlat kun palattiin Suomeen Riinan kanssa!! ;)

  VastaaPoista
 2. Sun pitää opettaa mulle miten noita kynsijuttuja tehdään..tai siis noita koristeluja :D Ku alotan rakennekynsihommelit tässä ja ollaan perustamassa päikkäriin yritystä niin pitäs siellä ehkä osatakin jotakin :D

  VastaaPoista
 3. UUU MUN BELLAAAAAA KUOLAAN SUN PERÄÄN! ps. ikävä. siks possuilua. millo taas pops in seoul? ♥

  VastaaPoista
 4. Terhi; WAT :o uuu, tuun käymää ja opettaa pari kikkaa... emt.

  Anonyymi; Hyvä et joku ees ;) no eiku. voit taas kuunnella ku kiljun kivoi korealaisii ja huokaillaa yhes hoilotusta heti ku lakkaan olemast nii busy ja toi yks tajuu olla tunkematta meille miljoonia tehtäviä :(

  VastaaPoista