sunnuntai 14. elokuuta 2011

making a comeback!

Lähemmäs puolta vuotta oon tässä käynyt pääni sisällä kiivasta taistelua siitä jatkaako blogin kirjoittamista vai ei. Keväällä blogin kirjoittaminen jäi koulukiireiden ohella ja kesällä ei ole vain tapahtunut oikein mitään mistä olisi ollut pakko saada kirjoitettua.. seliseli, eikun...
Joka tapauksessa ajattelin nyt aloittaa uudestaan, en ihan puhtaalta pöydältä kylläkään - vanhoja merkintöjä en kehtaa lähteä kovasta kiusauksesta huolimatta poistelemaan.
Pahoittelut ensisijaisesti siitä, että en ilmoittanut tauostani mitään. Ihana oli nähdä, että kuitenkin lukijoista 66 on jäänyt listalle kaikesta hiljaisuudesta huolimatta. Kiitos ♥
Asiasta kolmanteen, tämänhetkisiin kuulumisiin. Mitenkään yksityiskohtaisesti en ala puolen vuoden historiaa sepittämään, mutta näin muutaman asian mainitakseni:
Valmistuin keväällä nippanappa ammattiopistosta media-assistentiksi vieläpä ihan kohtuullisin paperein, joista näkyi ensimmäisen vuoden löysäilyt kuin myös viimeisen vuoden ahkeruus.
Keväällä käytiin myös pyörähtämässä Lontoossa pyrkimässä kouluun, ja kesällä tuli tieto, että sinne sitten pääsin. 31. päivä tätä kuuta suuntana siis Lontoo ja opinnahjona South Thames College, vuoden kurssi keskittyen hiuksiin ja kauneudenhoitoon.
Siinä olikin ne elämän suurimmat muutokset. Muistin virkistämiseksi vielä pärstäkuvaa, onhan tässä puolen vuoden aikana muututtu edes vähän.Hiukset on saanu tummemman värin ja pidennykset on vihdoin vaihtunu terveempiin. Oli muuten paras kampaaja millä oon koskaan ollu, näin sivukommenttina..
Tyylin kehittymistä kyseisestä kuvasta ei voi kyllä havaita, vaikka vaatteet onkin päällä.. Eipä se pahemmin ole kyllä edellisestä muuttunut - edelleen pukeudun sen mukaan mistä minäkin päivänä inspiroidun.
Piilareita on tullu varastoon uusia, kyseiset mustat alkavat olla loppuun käytetyt, ikävä kyllä. Kirjoittelen niistä lisää sitten kun toiset parit saapuvat, jos saapuvat ...

Näin täälläpäin, seuraavan merkinnän yritän kirjoitaa vähän rivakammin kun puolessa vuodessa.

7 kommenttia:

 1. Millä kampaajalla kävit :)

  VastaaPoista
 2. Terhi; Tampereella PROF niminen kampaamo. Kampaaja otti huomioon omat toiveet, jos sano että pituudesta mahollisimman vähän pois niin se ei ottanu sitä kymmentä senttiä mitä aikasemmat kampaajat on ottanu. Ja sit sai vielä kunnon ohjeistusta tuotteiden hankintaan ja hoitoon muutenkin. :)

  VastaaPoista
 3. Voi jessus, mä olin pudottaa silmät päästäni, kun mä näin, että sä olet päivittäny! Ihanaa, että sä oot takasin ja toivottavasti pysytkin täällä, kun sun blogi on yks lemppareita. <3

  VastaaPoista
 4. stinamju; well dat's good :p

  Nora; whoa whoa whoa jopas yllätit :D en olis uskonu, ku sä oot yks _mun lemppareista.
  mutta kiitos paljon, kylläpäs inspiroi ;__;♥

  VastaaPoista