lauantai 20. elokuuta 2011

new pairs of circle lenses

Mulla oli loistava idea olla tosi ahkera ja edistyä niin pakkamisessa kuin muidenkin asioiden järjestelyssä nyt viikonloppuna, mut bimbadaboom torstai-yönä muhun iski kuume ja tässähän tää on nyt sit menny, mustaherukkamehua ryystäessä, täykkäreitä kattoessa, nukkuessa ja palellessa. Tänää kuume oli onneks jo laskenu, mut köhä, kurkkukipu, tukkosuus ja karmee päänsärky pitelee vielä pintojaan.
Olosta huolimatta raahauduin eilen postiin noutamaan piilareita, mitkä vihdoin suvaitsi saapua. Eihän niissä mennykään kun se puoli vuotta. Pääsen nyt sit tekemään tätä luvattua postausta molemmista pareista.
GEO Princess Mimi Apple Green - shoppingholics.com

Tilasin piilarit, maksoin ne heti ja kesti alle kaks viikkoa, että saapuivat perille nätissä paketissa, söpön kotelon ja kivojen kylkiäisten kera. Olin ihan hämmästyny, kun oon tilannu aikasemmin vaan samasta paikasta ja aina menee se puol vuotta saada ne, vaihtamalla paranee tässä tapauksessa näemmä...

Ylhäältä alas: salama - ilman salamaa, luonnonvalo - ilman salamaa, ja no, keinotekonen valo.


Aattelin eka et nää on ihan liian vihreet ja näyttää pelottavilta, mut sit taas toisaalta oon ajatellu niin varmaan kaikista omistamistani circle linsseistä. Nyt nää on kuitenkin iiihanat. Kivaa vaihtelua, mulla ei oo ollu vihreitä piilareita kun kerran ja hajotin ne ennen kun pääsin ees kokeilemaan ekaa kertaa päähäni (pitkät kynnet ja kiire? kannattaa jättää piilarit koteloon). Mun omat silmät on sekaväriset ja kaikki näkee ne minkä värisinä haluaa, mutta nää kyllä sulautuu niihin paremmin kun noi toiset, et kai ne sit enemmän vihreet on.
EOS XXL SAKURA Grey - japanesecandy.net


Vuoden turhautuminen. Mä yritin peruuttaa tän tilauksen kahesti, koska mä en vaan jaksanu oottaa ja uskoo, et ne ehtii tulla ennenkun mä lennän Lontooseen. Ekalla kerralla en saanu minkäänlaista vastausta, toisella kerralla vastaus oli "me lähetettiin ne jo kaks viikkoo sitten", enkä tietenkään ollu saanu mitään infoa siitä. En tosiaan tiiä miks ees tilasin täältä taas vaikka ootin viimekskin sen verran, että ehin jo unohtaa tilanneeni koko piilarit. Molemmilla kerroilla tilasin pre-order linssejä, mutta voiko niissä silti kestää puoli vuotta?
Vihreiden lisäks halusin siniset linssit, mutta yleensä siniset circlet on tosi siniset, niin kallistuin sit harmaan puolelle, ja kyllähän nuo tietyssä valossa enemmän siniseen kun harmaaseen taittuu. Vähän mietityttää, kun tuo musta reuna ei yhtään sulaudu tohon, se vaan on tollanen tosi feikin näkönen, mutta kyllä nää ihan kivoilta vaikutti sen noin tunnin mitä niitä päässä ehdin pitää.

Tekstistä varmaan selviää itse kullekin, kumpaa suosittelen ja kumpaa en niinkään. Shoppingholicsilta voi blogittajat kinuta myös sponsorituotteita, mihin en oo japanesecandyssa ainakaan ite törmänny. Plus eläinpiilarikotelot on huomattavasti kivempia kun tollaset perustylsät ja ilmaset lahjat, söpö paketti sekä kiitoskortti on tietysti kiva saada. Sinne taitaa täältäpäin tulevaisuudessakin kohdistua linssitilaukset siis.

4 kommenttia:

  1. Huhhuh noiden toisten linssien odottelun kanssa. Siinon tosissaan kyselty vähän kärsivällisyyttä. D: Mut molemmat linssit on tosi sievät ja sopii sulle tosi hienosti. :)

    VastaaPoista
  2. Nora; No todellakin. Ja kiitoksia :)

    VastaaPoista
  3. kenashi_circle; yup, the color is really nice :)

    VastaaPoista