keskiviikko 31. elokuuta 2011

On board ...

Koen juuri nyt jotain uutta ja ihmeellistä, nimittäin lentokoneessa datausta. En saanu lentokentälläkään tätä yhistettyä nettiin, mutta täällä se onnistuu. En ees tienny tälläsen olevan mahollista kun ehkä jossain businessluokassa tai yksityiskoneissa.. Plussaa norjalaiselle.
Viimenen viikko Suomessa meni edelleen stressatessa ja viettäessä aikaa ikävöitävien ihmisten kanssa. Olin myös mielessäni suunnitellut hienot ja raivokkaat läksiäiset, mutta loppujenlopuks lähin suht. ääneti. Ihan hyvä, oon kuitenkin aika tunteellinen ihminen ja hyvästit on pahimpia. Sunnuntaina näin joitain kavereita, kiitos teille haleista ja onnentoivotuksista. Tulee varmasti tarpeeseen sitten kun hirvee koti-ikävä iskee.
Ja nyt tässä ollaan sitten vihdoin matkalla Lontoon Gatwickille, enää puolisentoista tuntia jäljellä. Sieltä mun pitää rampakäteni (muhun iskettiin rokotus maanantaina, oh the joy) ja kahen laukkuni kanssa (jotka muuten meni jo nyt oli melkein painorajotusten mukaset, mitenhän mä selviän takasin...) selvitä yksin junaan ja asemalle, mihin Mari tulee vastaan. Ja seuraava merkintä tulee Lontoosta, toivottavasti vähemmän stressaavissa merkeissä.

I'll miss you, Finland.

2 kommenttia:

  1. Onnea matkaan, sulle tulee mahtava vuosi!! Tarjosin sulle sen pirteä-drinkin sunnuntaina ;) Sitten kun tulet takas niin pidetään ainakin tervetuliasjuhlat miten ois.

    VastaaPoista
  2. Maiju; kiitoskiitos.
    joo, niinhä sä tarjosit...? :D
    pitää nähä, kaikki on varmaan jo siirtyny elämässä sillon eteenpäin ja pääsen täältä muutenkin vasta heinäkuussa. mut jos mahollista niin miksei!

    VastaaPoista