tiistai 6. syyskuuta 2011

random things about life in London #1

Ensinnäkin, jos joku ei ole vielä huomannut, päivitin vihdoin blogin ulkoasua tässä yks yö. Edellinen kun oli tosiaan ollu käytössä se lähemmäs kaks vuotta. Yläbannerista löytyy tällä kertaa ulzzang&malli Do Hwae Ji. Värimaailma ja banneri on vähän laimeita, mutta en pystyny tällä kertaa aamuyöllä parempaan. Jos tätä nyt kattelis taas jonkin aikaa, vaikka seuraavaa oonkin jo alustavasti suunnitellu.
Tänään oli mun eka koulupäivä. Periaatteessa tää päivä koostu pelkästään siitä, että istuttiin tunnin verran kuuntelemassa kannustuspuheita, sääntöjä ja ohjeita tulipalon varalta. Sit meidät jaettiin ryhmiin, jotta mentäis meidän tuutorin kanssa kattomaan paikkoja. Meille näytettiin yks luokka, mihin meidän pitää Torstaina mennä ja käytävä jossa sijaitsi toimistoja. Sit me päästiin pois. Kovin valaisevaa.. not. Se koulu on ihan kauhee sokkelo, eksyn siellä varmasti ja varmaan hukun sinne, jos meille ei ton tarkemmin esitellä paikkoja tulevaisuudessakaan. Jos jotain kiinnostaa miltä kyseinen oppilaitos näyttää, niin niiden facebook sivuilta löytyy kuvia.
Ei mulla oo mitään asukuvaakaan, vaikka laittauduin pitkästä aikaa. Ulkona oli kauheen synkkää ja tuulista heti aamusta, enkä halunnu näyttäytyä ekana päivänä räjähtäneellä tukalla, niin olin varmaan ihan tyylikäs pitkässä kirkuvan punasessa sadetakissa jonka huppu oli kiristetty sen verran tiukalle, ettei ykskään suortuva karkaa tuulen riepoteltavaks. Takas tullessa ei ollu enää niin väliä, niin nyt nää hiukset näyttää jo ihan kauheilta.
Aattelin jakaa teidän kanssa pari asiaa mihin oon täällä ollessa kiinnittäny huomiota:

Marjat.Saat paketillisen mansikoita/vadelmia/mustikoita/etc. kahella punnalla. Suomessa on tottunu maksaa paketillisesta mansikoita vitosen, niin kuvittelin eka et ne ei voi olla hyviä, ehkä ne on mätiä ja niistä on syöty puolet, mutta ei - ne on hyviä. Sit joka paikassa on lisäks jotain 'kaks pakettia kolmella/neljällä punnalla'-tarjouksia. omnomnom. Hyvä ja terveellinen välipala. Ruoka on yleensäkin halvempaa kun suomessa, mutta marjat on mun lemppareita.Työmiehet. Kun tuolla kävelee, joka viides ohi menevistä autoista on joku rekka tai paku, missä näitä näkee. Yleensä siinä on pelkääjänpuolen ikkuna rullattu alas ja joku, joskus harvoin se on itse kuski, kurkkii sieltä autosta kyseinen ilme naamallaan:

And I'm not even kidding! Tänäänkin kävelin ehkä puolen kilsan verran yheltä sillalta kauppaan, niin sen lyhyen matkan aikana näin ehkä viis tollasta ilmettä. Jos et satu kattomaan niiden suuntaan, niin ne tööttää ja mikään ei säikäytä niin paljon, kun se et joku tööttää! En tiiä, ehkä pervface on joku niiden tavaramerkki..?

Oon tänään menossa kattoo yhtä huonetta keskustasta, mutta en varmaan saa sitä. Pitäs oottaa opintotukivastausta kelalta, mitä en oo vielä ees saanu lähetettyä, et tietää mihin on varaa. Se varmaan ehtii jo mennä ennenkun se tulee, mutta se on aika kaukana tosta koulusta ja muusta enivei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti