sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Windsor castle

Heräsin Sunnuntai aamuna kysymykseen 'haluutko lähtee meidän kanssa roadtripille Windsoriin?'. En tienny paikasta mitään, mut aattelin tehdä tällä kertaa toisin ja turvallisen kotonadataamisen sijaan mennä mukaan. Äkkiä naama ja tukka kuntoon, vaatteet päälle, aamupala naamaan ja sit pitikin jo lähtee. Ajomatka kesti alle tunnin, ajettiin harhaan matkalla ja mä itkin Thorpe Parkia, olisin halunnu mennä. Olisin varmaan kuollu.
Anyhow, päästiin paikan päälle, juostiin juomaan pahat kahvit sillä aikaa kun ooteltiin, että lakkaa satamasta. Paikanpäällä selvis sit et maksaa £17 sisään, niin jätettiin sit sisätiloihin tutustuminen välistä ja katsottiin kauempaa. Ei se mitään, lähiympäristöstä löyty kaikkee kivoja brittijuttuja; pieniä kujia täynnä kahviloita, outoja kylttejä, puistoja, söpöjä pieniä taloja ja päästiin me astelemaan loputtomiin jatkuvalla tiellä, mitä pitkin itse kuningattaren auto kulkee a.k.a. the Queen's driveway.
Käytettiin niin paljon aikaa sinne pääsemiseen ja jäätiin vielä ruhkaan takasin tullessa, mutta viihdyttiin siellä sit loppujen lopuks korkeintaan tunti. Mutta ainakin sain kuvamateriaalia tänne postattavaks.

katulampuillakin oli omat pienet kruunut.


1 kommentti:

  1. Thorpe Park näyttäis NIIIN hyvältä o_____o
    nuo kruunulamput, awws! ♥

    VastaaPoista