lauantai 22. lokakuuta 2011

Salon International + haul

Meillä lähti nyt virallisesti käyntiin halfterm-viikko, et on aikaa makoilla sängyssä laiskottelemassa ja kirjottelemassa blogia, en oo tätäkään taas viikkoon harrastellu. Aika menee nopeesti kun joutuu matkustelemaan kauemmin, joutuu ite tekee kaikki kotijutut, nukkuu univelkoja pois, tekee töitä ja käy koulussa. Ja yrittää seurata dexterin kutoskautta! Toisaalta hyvä vaan.
Viikko sitten Maanantaina käytiin katsastamassa Salon International -messut. Heräsin aamuviideltä, silti meinasin myöhästyä junasta ja siinä kiiressä unohin student IDni kotiin. Sinne kouluun ei siis pääse jos sitä ei oo, mutta meillä on siellä onneks myös 'vieras'-passeja. Sit me istuttiin siellä koululla jostain syystä odottelemassa yli tunti ja bussissa toinen tunti.
Ite tapahtuma oli enemmän painottunu hiuspuolelle, mutta on siellä aikasempina vuosina ollu kuulemma enemmän meikkejäkin. Kaiken lisäks vielä vika messupäivä, elikkä kaikki myyjät oli jo ihan turtuneita (yhtä lukuunottamatta; joka kävi läpi samat asiat piilolinsseistä koko päivän ajan taukoamatta) ja tarjonnastakin oli jäljellä vaan salonkiammattilaisten jättämät jämät. Tarjolla oli kuitenkin näytöksiä, tuote-esittelyjä ja messutarjouksia. Keskityin näytösten sijaan vaan kojujen kiertelyyn, näinollen sain kasaan aimoannoksen tavaroita, mitä olin etukäteen listannu etittäväks. Tosin kuvasaldokin jäi vähäiseksi tästä syystä.Sit tuotteet mitkä tarttu mukaan, kuvat sponssaa yhdellä hehkulampulla valaistu huoneennurkka ja kämppiksen kyseenalaistavat katseet :


milk_shaken hair emergency paketti, sisältää pikkuset hoitoaine, shampoo ja hiusnaamio putelit. Tuoksuu unelmalle, nimensä mukaisesti pirtetölle, vähän hunajaiselle. En oo vielä testannu, odotan mahdollista hiusten värjäystä kun teksteissä mainitaan 'color treated'. Edellinen väri tässä alkaakin jo haalistua.


Erityisen imarteleva kuva kauan himoitusta tangle teezeristä, messutarjouksessa £7 (normaalihinta täälläpäin £12, suomessa viimekuuleman mukaan lähemmäs 20€). Niille jotka ei oo koskaan kyseisestä objektista kuullut kerrottankoon nyt näin lyhyesti, että tämä kyseisen harjan sanotaan olevan erityisen hyvä pidennysten ja märkien hiusten harjaukseen. Ja sitä se kyllä on.


Macadamia deep repair masque. Hiusnaamio - taas, mutta en voinu vastustaa kun kojun myyjättärien hiukset oli niin ihanan pehmoisen ja terveen näköiset. Yks mun luokkalaisista suositteli kans, senkin hiukset on kun suoraan jostain hoitoainemainoksesta. Yritin useammasta paikasta katella jotain, millä tätä pörröisyyttä ja kuivuutta vastaan voi tapella ja tää sit pääs mukaan. En oo tätäkään vielä kokeillu, kun en oo oikeen keksiny miten tän ajottas. Suihkuun varmaan hoitoaineen tilalle? Eikä enempää kuin kerran viikossa tietenkään.


Koulua varten ostettuja pinnejä...


... ja harjoja.

Meikkipuolelta käsiin tarttu pari ripsiä, paketti sisältää sekä ylä- että alaripset. Ripsinauha on kuitenkin täysmusta, niin ei ehkä ihan jokapäiväsessä käytössä tule nämä olemaan, mutta ehkä jossain juhlameikissä, missä alaripset ei muuten erotu ollenkaan?

Sleek oli kova sana, yks harvoista kojuista missä oli pelkästään meikkejä. Myyjät ei yrittäny tyrkyttää mitään, mutta auttovat mielellään kun jotain kysyi.

Tarjouksetkin oli kohillaan, sain nää kymmenen jauheluomiväriä £10. Värejä ei kyllä ollu mahollista ite valita, eikä niitä myyty yksittäin. Oli kaks settiä missä oli kymmenen eri väriä, tää kyseinen oli nimeltään "new york". Vein nää koulun meikkipakkiin, se kun kaipas lisää värivaihtoehtoja. Hopea oli testattavana perjantain 60-luvun meikissä. Kyseinen oli pelkkää glitteriä, eli ei osaansa valkoisen luomivärin sijaan hoitanut. Keltasta sipaisin kädelleni heti tämän kuvan ottamisen jälkeen, ja se oli vähän hienompi rakenteeltaan, levittyi hyvin ja pigmenttiäkin löytyi.
Mainitsin myyjälle ettiväni vaaleenpunasta huulipunaa, ja se osotti näitä. Sano et ne on huulipunan ja huulikiillon sekotus. Ostin sitten kaksi - nude ja vaaleenpunanen - sen tarjouksen ansiosta mitä en enää muista. Nää oli ihan ok myös, tuoksuu kookokselle ja vaatii lisäilyä silloin tällöin päivän aikana.
'Jokainen tyttö tarvitsee punaisen huulipunan', sanoi myyjätär, kun mainitsin etsiväni myös sellasta. Tän sit valitsin, en saanu ihan haluamaani ohjausta värin valintaan, et en tiiä osuinko ihan oikeeseen sävyn kanssa. Mutta en ajatellu tätäkään päivittäiseen käyttöön, eli kyllä tällä selvitään.
Osa tytöistä, jotka on mut huolinut huostaansa.

Siinä se sitten oli, kuvaryöppy, jonka muokkaaminen vaati viikon valmistautumisen. Nyt ei oo taas vähään aikaan sitä suurta kynnystä, minkä takia vois olla päivittämättä blogia.

1 kommentti: