tiistai 22. marraskuuta 2011

19th

Tiistaina 15. päivä juhlittiin mun huikeaa yheksäntoistavuoden olemassaoloa, ei mitenkään kummoisesti viimevuoden 18vjuhlapläjäyksiin verrattuna, mutta sain perinteiden mukaisesti pari lisäkiloa kannettavaks. Ite synttäripäivän vietin nyt bussissa istuen, omaa kakkuani leipoen ja siskon+sen miehen kanssa hyvää thaimaalaista ruokaa mussuttaen.
The Thaissa yrittämässä kovasti pidättää hymyä, ettei tule hamsteriposket kuvaan.
Täälläpäin sain lahjaks farkut ja vaahtokylpypalloja, suomesta tuli paketissa suklaata (♥), xylitol-purkkaa, yökkäri ja muuta pientä mukavaa.
Maailman rumin omena-kinuskikakku, ei ollu välineitä ja kinuskinkin keitin ekaa kertaa elämässäni, ja liian kauan tietysti. Maku oli sentään oikee, vaikka näyttääkin lähinnä siltä kun olis jotain eritteitä tohon päällisiks iskeny..Nyt viime lauantaina käytiin Eiran kanssa katsastamassa Oceana-niminen klubi Kingstonissa, juhlittiin mun synttäreitä ja sitä, ettei olla kumpikaan oltu ulkona ikuisuuksiin.
"Set in the beautiful Kingston Upon Thames - Oceana features 7 themed rooms, and brings together a hideaway of style and fun. While all of the 7 distinct areas offer an exciting and different atmosphere and an unrivalled level of entertainment there is one thing that Oceana will give to each individual that passes through those legendary front doors - and that is a fantastic night out!"
Näin lukee klubin nettisivuilla, mutta se rakennus oli kauhee sokkelo! Loppujen lopuks löydettiin kahen huoneen - New York Discon vilkkuvine lattialaattoineen ja 60-90-luvun musiikkeineen ja Venetian Grand Ballroomin, jonka tanssilattia oli täynnä ahistelevia maahanmuuttajia ja musiikki molemmille täysin tuntematonta jumputusta - lisäks pelkästään miljoona VIP-sviittiä mihin meillä ei ollu asiaa. Mutta oli kivaa joka tapauksessa.Pääsin testaamaan myös mun uusia kenkiä, mitkä saapu just sopivasti sinä päivänä. Oon jo pidemmän aikaa kuolannu kiilakorkoja ja varsinkin näitä nilkkuriyksilöitä. En kuitenkaan suostunu maksaa niistä yheksääkymppiä, kun en ollu varma tuleeko niitä sitten koko rahan edestä pidettyä, varsinkin täällä kun koko ajan pitää kävellä joka paikassa niin nää ei oo ehkä ihan ensimmäinen kenkävalinta. Tilasin sitten parilla kympillä amazonista.
Kaikki aina ylistää kiilakorkoja siitä, että niillä voi koko päivän mennä ilman, että jalkoja alkaa pakottaa... en mä vaan huomannu sitä? Mun piti kesken illan vaihtaa balleriinoihin, kun mun jalkoja särki niin kauheesti. Voiko siitä sitten syyttää niitä miljoonia portaita ja tanssimista, vai missä vika?

2 kommenttia:

  1. Hyvät muistot palas mieleen sun 18-vuotis yllärisynttäreistä. :)

    MUTTA miten toi kinuski on ton näköstä :D Hyvä et maku oli kuitenkin kohdillaan ;)

    VastaaPoista
  2. Maiju; liikaa sokeria, kuulemma :D ja saatoin keittää vähän liian kauan kans.

    VastaaPoista