sunnuntai 6. marraskuuta 2011

bonfire night


Omaakuvaa, ihan vaan sen varalta jos ootte unohtanu miltä näytän. En oo värjänny hiuksia, lainakamera on vaan superhieno. Tekis kyllä mieli rynnätä kampaajalle, mut en uskaltanu tehä sitä ees Varkaudessa, kun en luottanu niiden matikkapäähän...
5. marraskuuta, täälläpäin juhlitaan jotain 1600-luvulla tapahtuneen ruutisalaliiton vuosipäivää. En ollu itekään kuullu kyseisestä juhlapäivästä aikasemmin, mut kun kaupat alko täyttyä raketeista ja kadut tapahtumien mainoksista, niin pitihän se ottaa selvää. Wikipedian avulla sivistin itteeni, jos jotain kiinnostaa niin tänne päin.
Oltiin aikasemmin uuden suomalaisystäväni, Eiran, kanssa sovittu pyhittävämme tän Lauantain Camdenille, mutta tehtiin suunnitelman muutos ja päätettiin osallistua Battersea Parkin tapahtumaan. Ensin töistä päästyäni oottelin Eiran saapumista Chelseaan, josta kipitettiin lounaalle mun siskon suosittelemaan kahvilaan.

Eiran tomaatti-basilikakeitto ja mun sieni-kikhernekeitto. Mun keitto oli vähän turhan sienistä, vaikka niistä tykkäänkin. Toi leipä oli kyllä superhyvää!
Sit kulutettiin aikaa Peter Jonesissa, ja oikastiin jotain luksusliikekatua (chanel, dior, versace, bvlgari,.. mihinkään ei uskallettu astua) moikkaa Harrodsin jouluvaloja ja näyteikkunoita.

Peter Jonesilla ei oo ainakaan lamppuja säästelty..


Ainut ei-heilahtanu kuva harrodsin ikkunoista, mur.

Kierelyn jälkeen suunnattiin kohti Battersea Parkia, matkalla käytiin ostamassa vielä eväitä, kun kaikki olis kuitenkin ollu siellä ihan ylihinnoteltua. Minikokoinen briejuustokuutio on maailman hienoin keksintö, sanonpahan vaan!
No, kun kerran oltiin ajoissa päätetty mennä niin siellä sit istuttiinkin tyhjänpanttina pimeessä palelemassa. Ei löydetty odotettuja toffeeomenoita niin jyrsittiin sit vaan minijuustoja ja leipiä pummeina istuen muovipussien päällä. Mut seura oli hyvää, kokko lämmitti ja ilotulitukset on aina nättejä, vaikka pakosti siinä miettii paljonkohan rahaa sitä taas räjäytellään.

2 kommenttia:

  1. mursu seuraan nykyään sun blogia aina kännykällä ♥

    VastaaPoista
  2. Anna; JA HANKIT NIMENKIN, YAAAAAAYYY!
    anteeks kun sulla ei oo nyt ollu paljoo luettavaa, mut en oikeesti saa väännettyä mielenkiintosia merkintöjä mun tylsästä arjesta ja busseihin nukahtelusta :c

    VastaaPoista