tiistai 29. marraskuuta 2011

tylsä ahkeran arki

Istuin koko viikonlopun täällä huoneessani, paitsi sillon kun piti kävästä töissä Lauantai-iltana. Sain Perjantaina kuulla, et meillä on nyt Tiistaina englannin puhekoeasia, yks niistä kolmesta isoimmasta mitkä vaikuttaa valmistumiseen. Piti siis valmistella esitelmä ja jonkinlainen mielipide kuolemantuomiosta. Stressasin ihan kauheesti, mut hyvin ne loppujen lopuks meni. Yllätyin positiivisesti, kun meidän ryhmää oikeesti kiinnosti kuulla löpinää Suomesta, vaikka olin jo henkisesti valmistautunu haukotteluun ja kännyköiden näpräilyyn. Ykskin huokas moneen kertaan "I want to go to Finland!", haha. Meidän opettajakin vaihtuu, niin tää lähtevä tarjos kahvi-saksanpähkinäkakkua. Oli hyvää, vaikka en kahvista olevinaan tykkääkään.
Ylihuomenna meillä on "näyttöpäivä", Meidän pitää täyttää asiakaskortit, nyppiä kulmat, värjätä ripset ja kulmat sekä kehitellä jonkinlainen meikki ja kampaus neljässä tunnissa samalla kun opettajat kyylää ja arvioi. En oo vieläkään ihan varma, millasen meikin/kampauksen teen, mutta kaipa tuokin heittämällä menee, niinkun kaikki koulut tähän asti.
Äsken kokeilin tollasia pehmeempiä laineita tekopäälle harjotella, ei niihin menny kun tunti. Joku kyllä väitti, et jos tekee vaan kiharat niin menettää pojoja, niin varmaan noistakin.. Mutta kai mä tohon päädyn, en sit stressaa sitä, kun ei oo aikaa ja pääsen huolehtimaan seuraavasta asiasta.
Tänään sato ja oli kauheen tuulista. En välttyny iltapäiväruuhkalta, vaikka pääsin koulusta jo neljältä. Se on kumma, kun se ruuhka ainakin tänne päin tullessa alkaa jo neljältä ja päättyy kuulemma vasta ysin aikoihin. Puolentoista tunnin bussimatkaan menee vielä kauemmin ja kauheen tylsää, kun ei edes ulos näe huuruisista ikkunoista. Onneks kannan kirjaa laukussa.
Meinasin astua sen päälle kävellessäni bussipysäkille, sit meinasin myöhästyä bussista, kun jäin kuvailemaan maailman ihmettä. lol anteeks oon säälittävä, mut tää oli oikeesti mun viikonvaihteen kohokohta. Kuvaa aika hyvin mua tän blogin kanssa nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti