sunnuntai 8. tammikuuta 2012

buys before christmas

Ja niin se loma on sitten ohi, torstaina sain taas palata uupumuksen ja stressin ihmeelliseen maailmaan. Tää jakso vaikuttaa kyllä mielenkiintoselta, meikissä käydään body arttia ja hiuksissa pidennyksiä, peruukkeja ja fantasiakampauksia. Ainakin nyt loman jälkeen jaksaa olla innoissaan, kun on saanu löhötä jo pari viikkoa, saa nähdä sitten myöhemmin onko niin hienoa enää. Onneks pääsen taas kahen viikon päästä hetkeksi Suomeen nollaamaan, jei!

Tehtiin eilen "tatuointeja" niin maalailin itelleni tälläsen koikarpin, jota en oo vieläkään pessy pois. Ainakin pääs piirtelee pitkästä aikaa.

Hiustunneilla opin tekemään tollasen jännän lettisysteemin ja olin siitä niin innoissaan et haluaisin vieläkin vaan väsää lettejä joka paikkaan. Mun oma tukka on nii lyhyt ja huonossa kunnossa, ettei se oikein ottanu onnistuakseen yhtä hyvin, mut hyvä yritys:

Täällä alko hirmuset alet heti joulun jälkeen ja ne jatkuu lähes koko tammikuun, niin oon nyt tehny normaaliin nähden paljon löytöjä, varsinkin vaatepuolelta. Mun tavarat on tällä hetkellä siroteltuna kahteen paikkaan, mut yritän saaha niitä kuvailtua jossain välissä. Eka kuitenkin nää ostokset, mitä tein ennen lomaa.
Tänne tulon jälkeen mun vaatekokoelma on kuihtunu todella tylsäks ja ykstoikkoseks. Pelkästään neuleita, farkkuja, pyjamia ja toppeja, kaikki väriltään joko valkosia, harmaita tai mustia. Pakkasin Suomesta tosiaan mukaan vaan vähän vaatteita; sellasia mitä on helppo käyttää ja yhistellä.
Päällimmäisenä mielessä on ollu vaatekaapin piristys väreillä. Tietysti silmät osuu ensimmäisenä niihin mustiin ja valkoisiin, mutta sit yritin vaan ettiä sama vaatteen eri värisenä. En loppujen lopuks onnistunu tässä niin hyvin kun etukäteen suunnittelin, jokaista violettia, sinistä ja vihreetä vaatekappaletta kokeillessa ajattelin vaan "ei tää sovi mun silmien/hiusten väriin ollenkaan" tai "ei mulla oo mitään mihin yhistellä tätä" ja sinapinkeltasen ja oranssin värin tullessa vastaan juoksin karkuun. Pitäis vaan päästä jollekin hintarajattomalle shopping spreelle, et sais kerralla läjän värillisiä vaatteita joita yhistellä keskenään. Tarttu sieltä mukaan kuitenkin yksi värillinen yksilö.

Viininpunainen mekko new lookista,
tulee tosin joulu mieleen tuosta väristä ja nyt jouluna sitä hyödynsinkin. Helma on aika lyhyt ja ilmava, että ei oo ykkösvalinta tuulisina päivinä.

Feikkiturkishuivi H&Mltä,
mulla on jo tällänen kolme kertaa pienempi, mutta jätin sen hattuhyllylle Suomeen. Joka puolella on näkyny nyt kaikkia kivoja turkisjuttuja niin aloin itekin sellasta sit kaipaamaan. Omin sitten tämän ja taidan tykätä tästä nyt enemmän kun siitä pienestä. Pelastus tilanteisiin, jollon asu muuten on tosi yksvärinen ja tylsä!

Puuterinharmaa jakku myöskin new lookista.
Olin jo ihan myyty tälle, ennenkun edes huomasin sen ale-tagin siinä. Oon kattonu paljon ihan perus bleisereitä eri väreissä, mut tää on ihanan erikoinen ja naisellinen.


Oon miettiny valmiiks jonkun tusinan merkintöjä postattavaks, yritän saaha niitä pikkuhiljaa väsäiltyä tästä kaaoksesta huolimatta. Älkää unohtako mua!

8 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita ja upeita kuvia! You so stylish! <3

  VastaaPoista
 2. ootan koko ajan uutta postausta, kun oon lukenu vanhan ♥

  VastaaPoista
 3. ewerty_ ; kiitoskiitoskiitos ^^

  Anna; apua, paineita :D minun lukijoiden valioyksilö♥

  VastaaPoista
 4. Ei vitsi, ihania vaatteita ja hieno tuo piirrustus!!

  Osta mulle sieltä mekko halvalla, ois sukulaisen häät tulossa helmikuun 11.päivä! :D

  Ootan innolla et tuut Suomeen! Ihanaa!!! <3

  VastaaPoista
 5. ainii, ja toi lettikampaus on aivan uskomattoman hieno!! :) wau!

  VastaaPoista
 6. Oot kyllä niin käsittämättömän kaunis ja ihana, että ei oo reiluu. :( <3

  Sulle on hei haaste mun blogissa. Tee, jos kehtaat. :)

  VastaaPoista
 7. oot super kaunis ja rakastuin heti sun blogiin ku näin ton bannerin! :)<3

  ♥ http://stayclassic.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Lotta; No apua, kiitos :o Kiva kuulla, hihi♥

  VastaaPoista