tiistai 6. joulukuuta 2011

klubikriitikko iskee jälleen

Käytiin tossa viime lauantain kuluks toinenkin klubi testaamassa, Victoriassa sijaitseva Pacha. Ihan hienot tilat, vähän ahtaat. Keskellä salia oli siksi illaksi järjestettyä muotinäytöstä varten lava, mitä ei näyttäs normaalisti olevan sivujen kuvien mukaan. Musta se oli just hyvä, kaikki vaan kiipes tanssimaan sille. VIP-tilat näytti olevan vähän laimeet, mut niin oli VIP-asiakkaatkin; ne kaikki vietti iltansa nojaillen kaiteeseen ja tuijottaen ilmeettöminä alhaalla tanssivaa lössiä. FUN FUN FUN FUN. Loppuillasta jokunen hurja innostu taputtaa!
Sisään makso £15/hlö ja narikka vielä siihen päälle. Musiikki ei itteeni oikein iskeny. Muotinäytöksen aikana soittivat vähän parempaa.
Ensin keittoa paikallisessa Pubissa. Hiukset vielä kuosissaan, sitten ei enää..
Tälläsellä porukalla mentiin sisälle, kaksi oikeelta puolelta kuului tosin VIP-yhteisöön, että hengattiin sitten suurin osa ajasta Suomalaisittain.
Oli kauhee kriisi mun vaatekaapin kanssa, mikä suorastaan huutaa "kaitsen pikkuväkeä lauantai-iltaisin". Astelin sitten H&Mlle ensimmäistä kertaa Lontooseen tulon jälkeen ja ostin asutarvikkeet sen kummempia miettimättä. Oon jo pidemmän aikaa ettiny tollasta löysää toppia, olisin tosin halunnu sen valkosena ilman printtiä tai edes vähän kivemmalla printillä. "High heels high hopes" sanoo tämä, mutta no, menköön nyt sitten. Toinen minkä ostin, oli toi hame. Musta, tiukka, lyhyt. Niihin tilanteisiin kun pelkkä toppi ei riitä peittämään takamusta , vink vink Lontoon legginssikansa!
Samalla itse juhlistin sitä, että koulustressi on tän vuoden osalta ohitse. Loma ei alkanu vielä, mutta ens viikolla sekin. Mutta sain näytöt läpi, kaksi Distinctionia ja Yks Merit. Oon tyytyväinen siis. Nyt voin keskittyä stressaamaan Joulua, jei!

4 kommenttia:

 1. Mikä on tuo pinkki pikkulaukku!! Kiva!

  Onneks olkoon näyttöjen läpipääsystä! Ja älä joulua stressaa, turhaa semmonen. :)

  VastaaPoista
 2. Maiju; Se on oikeestaa tollane kuparin ja puuterinsävyn välimuoto, mut noi valot kun osuu ni näyttää pinkille :D Lainasin Marilta, kun mun omaan pikkulaukkuun ei sopinu vaihtokengät.
  Kiitoskiitos!

  VastaaPoista
 3. I like your looks babe! Can't wait to be there and see you again. By the way siisti toi toppi, saiskohan täältä saman??

  <3

  VastaaPoista
 4. Anna; I KNOW!
  Luulis.. Tää oli tosin jo alerekissä, et hopihopi ettimään!
  Heitä mulle johonkin teidän osote et saan joululahjat postiin :(

  VastaaPoista