torstai 8. joulukuuta 2011

pikavisiitti keskustaan

En oo ees tajunnu mainita asiasta aikasemmin, mutta joo, sain tarpeekseni autiosta North Actonin lähiöstä ja tänään kannoin viimeset kamppeet takas Fulham hoodseille. Oleskelen täällä sitten pummina uuteenvuoteen, kun toiset viettää aikaansa Australian lämmössä, jonka jälkeen pummin vielä pari viikkoa Chelseassa vielä luksuksemmissa oloissa ja etin omaa kämppää täältä lähempää. Oon tän viikon raahannu tavaroita tänne laukku kerrallaan ja hartioissa kyllä tuntuu, käsissä vielä enemmän.

Toissapäivänä kävin pikasesti keskustassa turisteilemassa, kun piti käydä hakemassa erityisiä joululahjoja Covent Gardenista. Kävin sitten fiilistelemässä Chinatownissakin, olihan se paras hengailupaikka sillon toissakeväänä. Tarkotus oli joululahjashoppailun ohella käydä kuvailemassa myös joulurekvisiittaa ja sitä kaikkien hehkuttamaa ihka oikeaa poroa!!!!!11 Se sitten jäi, kun panikoin etten ehdi töihin kun oli niin kauhee ruuhka sinne tullessa. Ei sitä sit tietenkään takas tullessa ollu, päädyin Chelsean kirjastoon kaheks tunniks lukemaan dexteriä ja syömään ylihinnoteltua kiinalaista ruokaa.


Rakastan noita leipomoita/kahviloita/kakkukauppoja.

Rakastan näitä.

Joko oon kertonu kui rakastan näitä?

Piccadilly Circuksella oli kaiken pilaava remontti.

Löysinpäs yhet valotkin, hahaa! Pitäs mennä tonne joku ilta, nyt kun alkaa olee iltavapaita viikollakin pian.


Tää oli nii pelottava et uskalsin ottaa vaa salakuvan..

Määränpää, The Tea House.

Yhellä katusoittajalla oli tälläne kissa minkä kuvaamisesta se pyys rahaa. Se tosin ilmotti asiasta vasta kuvan ottamisen jälkeen..


Sellasta Lontoon keskustan aamupäivään. Lauantaina aattelin ennen töitä vierailla sielläpäin uudelleen, kun Covent Gardeniin avataan muumikauppa ja Southbankissa on suklaafestivaalit. Toivottavasti silloinkin turistina kamera kädessä.

5 kommenttia:

 1. Joulukortti lähtee tänään postiin. :) btw aika kiero lonely catman!

  VastaaPoista
 2. Artun mielestä toi pelottava angrybird mies oli siisti!! Huaaaah!!

  VastaaPoista
 3. Anna; Uwaaa, teidänkin kortti bonuksineen lähti tänään. Postisetä sano et ei ehkä ehdi perille jouluks, kun suositeltu päivämäärä meni jo. Toivottavasti tulee.
  Oiskohan lonely catman ja angry bird täällä kun te tuutte, pääsisitte morjenstaa?

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti on koska haluun uhallani ottaa kissasta kuvan ja juosta pakoon. :p

  VastaaPoista
 5. odotan epätoivoisena uutta blogipäivitystäääääää!! :)

  VastaaPoista