lauantai 21. tammikuuta 2012

Potilas Piironen

Mun pitäisi paraikaa olla suomessa häävieraana edustamassa uusine hiuksineni, varta vasten ostetussa mekossa ja uudet kengät jalassa. En kuitenkaan ole. Matkani siirtyi Tiistaina tapahtuneen onnettomuuden takia.

Olin kävelemässä ripeää vauhtia siskoni luota bussipysäkille, en katsonut eteeni ja kompastuin katukiveykseen. Kompastelen täällä niihin ihan jatkuvasti, mutta nyt päädyin maahan asti ja ilman mitään logiikkaa otin suoralla kädellä vastaan. Kuulu vaan naps ja sit iski kaamee kipu kyynärpäähän. En päässy mitenkään ylös, mutta sain soitettua siskolle ja jotain ohikulkijoitakin jäi siihen soittamaan ambulanssia. Menetin siinä sitten talvitakin, jakun ja uuden paidan, kun ne piti leikellä pois edestä. Vasemmasta kyynärpäästä oli luu luiskahtanu pois paikaltaan ja murtunu.


Tiistaista tähän päivään vietin aikani sairaalassa. Torstaina iltapäivällä pääsin elämäni ensimmäiseen leikkaukseen, luu ruuvattiin paikoilleen ja tänään pääsin kotiin, eli tässä tapauksessa siskon luo.Uudet lennot Suomeen mulle varattiin tulevaksi Tiistaiksi ja vietän siellä nyt sitten kaksi viikkoa toipumassa ja näkemässä perhettä, jonka jälkeen pitää tulla takasin selvittelemään mitä tuon koulun kanssa nyt käy, kun oon kuitenkin pitkän aikaa vielä yksikätinen. Eli voi olla taas hiljasempaa täällä päin, mutta yritän olla vaipumatta koomaan ja kertoilla kuulumisia sen mukaan kun nyt jaksaa.

2 kommenttia: