sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Luomiväriasiaa

Täällä on nyt parina päivänä porottanu paistaa aurinko täysin pilvettömältä taivaalta. Lintujen laulua kuulee kellon ympäri. Vaan tuuli on sen verran viilee, ettei tarkene ilman paksumpaa takkia. Ihan samanlainen ilma kun suomessa keskikeväällä.

Tää viikko on koostunu lähinnä loikoilusta, koulusta ja sairaalassa ramppaamisesta, mutta eilen sain revittyä itseni ulos ja päivälliselle Eiran kanssa. Vaihdettiin kuulumisia ja kierreltiin Notting Hilliä. Mun kamera pysytteli valitettavasti visusti laukussa. Kotiin tullessa vasta muistin räpsästä pari kuvaa naamataulustani.


En ookkaan laittanu tänne kunnon kuvaa uuden hiusvärin jälkeen (johtuu tosin siitä, että murjoin itteni samana päivänä kun sain pidennykset värjättyä ja päädyin sinne sairaalaan..)Lähikuvaa meikistä, kun jaksoin panostaa pitkästä aikaa. Ripsiä en löytäny avattuja niin sit unohtu :(


Hilasin suurimman osan mun luomiväreistä takas suomeen, koska ne vei niin kauheesti tilaa enkä edes muista niiden olemassaoloa yleensä. Pitäähän näitä tavaroita pikkuhiljaa sinne palauttaa, ettei kesällä tuu kauheen kalliiks lähettää tavaroita, kun takasin muuttaa. Tilasin eBaysta tilalle 168 värin luomiväripaletin, mihin oon törmänny joka paikassa ja jollasen mun kaks luokkalaistakin omistaa. Tottakai oletin, että se on maailman paras sijoitus, kun se on niin suosittu.


Kyllä vähän petyin, kun ei värit ollukaan ihan niin näyttäviä iholla, kun miltä ne näyttää paletissa. Karisee ja vie kauheesti aikaa, kun pitää kerrosta kerroksen perään sipaista, että saa sävyä edes vähän näkyvämmäksi. Toisaalta, se makso vaan vähän yli kympin. Ja onhan tää paljon kätevämpi, kun kantaa mukana samaa määrää viis kertaa isompia luomiväriputeleja. Sain niillä ainakin aikasiks tän merkinnän meikin ja yritän selvitä kesään asti tämän ja yhden make-up for ever-paletin avulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti