lauantai 18. helmikuuta 2012

this is not the end

Ennenkun tää blogi kokee taas yhen puolen vuoden kuolion, niin pakko tulla jakamaan kuulumisia ja kuvia satunnaisista esineistä. En ole lopettanut kirjottamista, mut mulla ei oo ollu nyt kameraa vähään aikaan ja nytkin oon hätätapauksessa käyttäny tota viimesiään vetelevää vihreetä samsungvanhusta. Pitäis muistaa katella niitä mahollisia seuraajia.

Olin siis rikkinäisen käteni kera Suomessa hoivattavana ja palailin tossa pari viikkoa sitten. Oli kyllä ihana päästä kotiin hetkeks, äiti syötti hyvin ja kämpät oli lämpimiä, vaikka ulkona oli kylmimmillään -30°C. Varkaus oli entinen itsensä, tosin suurin osa mun ikäluokan ihmisistä on alkanu hävitä paremmille laitumille pikkuhiljaa ja tuoreet työttömät sekoaa kilpaa. Pikaseen käväsin myös Tampereella moikkaamassa veljiä ja veljien vaimoja.


Ostin ekan muumimukini ja sain lapsuuden lempparikarkkeja tuliaisiks


Koulua mulla oli vaan kahtena päivänä Suomesta paluun jälkeen ja sit pääsin viettää half-term viikkoa, jolloin toveri Anna miehistöineen saapui tänne vierailulle. Kierrettiin turistinähtävyydet, maisteltiin ruokia, eksyttiin museoon ja pääsin sitten itsekin vihdoin tarkastelemaan pubikulttuuria ekaa kertaa sitten tänne muuton.


Lontooseen päästyäni matkaan tarttu mumford&sons -levy ja the notebook
Inceptionin lainasin tylsien lomapäivien varalle


Mites käsi? Ramppaan nyt lääkärillä joka ikinen Perjantai tutkittavana ja haavanpuhdistuksessa, sen ison kipsin sain pois jo heti paluuni jälkeen. Hyvältä kuulemma näyttää, kankea tosin. Toivottavasti käynti fysioterapeutin vastaanotolla helpottaa.


Raportti hiuslisäkkeiden historiasta työn alla, huoh

1 kommentti:

  1. Repesin tolle "tuoreet työttömät sekoaa kilpaa. " Niin osuva!!

    VastaaPoista