torstai 1. maaliskuuta 2012

Heräteostoksia

Matkasin kouluun aamulla täynnä energiaa, mutta vastassa olikin vain joukko vihaisia ihmisiä mutisemassa, kuinka opettaja kehtaakin valittaa heille myöhästelystä ja on itse aina myöhässä. Vartin päästä käytiin kyselemässä opettaa ja saatiin selville, ettei hän ole edes saapunut kouluun, saati ilmoittanut poissaolostaan. Meillä olis ollu toisen opettajan tunteja iltapäivästä, mutta se sääli meitä niin, että päästi meidät kokonaan kotiin, niin ei tarvinnu palloilla neljää tuntia.

Kävin sitten joutaessani kiertelemässä viereistä kauppakeskusta ja mukaan tarttuikin jotain. Mikä siinä on kun aina silloin kun ei olisi juuri ollenkaan ylimääräisiä varoja, alkaa kamalasti houkuttaa ostaa kaikkea mitä käsiinsä saa? Näistäkin tosin suurin osa täysin turhia, mutta onneksi ei ollut kallista.Tuoksukynttilöitä. Sillä näitä saa vielä polttaa, kun on pimeetä iltaisin (täälläpäin on pimeää öisin ympäri vuoden)! Tosin repiessäni muoveja noiden ympäriltä tajusin, et eihän mulla oo mitään millä niitä sytyttää. Aikasemman kämpän hellaa varten ostettu sytkärikin jäi muuton välissä siskolle.


Viiksimuki, en voinu vastustaa!


Ruskea laukku, koska oon ikuisuudet miettiny ostanko vai enkö osta. Nyt ostin, vähän liian ison ehkä. No, jos tohon menis koulukirjat vaikka.

Katoin kaikkee muutakin mukavaa, mutta sitten iski piheys ja juoksin bussiin karkuun houkutuksilta. Paljon kaikkee mitä tarviis/tekis mieli ostaa, mut tän kuun varoilla ei vielä onnistu. Kattelee sitten parin viikon päästä.Viikkoja teki kamalasti mieli mokkapaloja ja leipominenkin tyssäs monesti johonkin ainesosan puutteeseen, mutta eilen vihdoin sain niitä väännettyä. Kovin latteita sellaisia tosin. Maistuu oikealta kuitenkin.

6 kommenttia:

  1. Kivan näkösiä! ja muuten kiva blogi:))

    http://suklaisiaunelmia.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. ihania ostoksia :-) ja hieno ulkoasu tällä blogillasi!

    ♥: jenni, once and for real

    VastaaPoista