lauantai 3. maaliskuuta 2012

Pihin laiskiaisen alaripset

Ihana Lauantai! Iski meikkaus-, kiharrus- ja pukeutumisinspiraatio kaikki samaan syssyyn. Ei ollu kiire mihinkään, mutta silti olin menossa siskon luona käymään hakemassa joitain tavaroita. Aamulla sitten kattelin vähän muumeja ja laittauduin tuntikausia. Kyllä, tälläsiä päiviä sais olla enemmänkin viikossa.

Päätin sitten kuvailla teille myös ratkaisuni ikuisuuden mieltäni kalvanneeseen alaripsi-ongelmaan. Niinä harvoina päivinä kun tekoalaripsiin törmää kaupassa, ne on aina niin kamalan luonnottoman näkösiä. Eihän tässä mitään rain-lookia olla hakemassa! Ja koska osaan välillä olla melkoinen pihi, en suostu maksamaan luonnollisemmista Japanilaisista tekoripsistä lähemmäs kahtakymppiä. En oo vielä mestaroinu myöskään muiden ripsien muokkaamista kyseiseen tarkoitukseen, joten piti keksiä jotain muuta ja tässä tulos. Ja ei, en ole ensimmäinen maailmassa, joka tämän on keksinyt.
Päivän silmämeikki ripsirumbaa vailla.
Ripsiväriä myös alaripsiin.

Ohue(hko)lla siveltimellä ripsiin mätsäävää luomiväriä.

Sillä piirrellään "ripsiä" haluttuihin kohtiin.

Itse iskin vielä yläripset tasottamaan. 
Näyttäähän ne sentin päästä piirretyiltä, mutta kaukaa näyttää varmasti samalta kun olis puol päivää tapellu niitä ostettuja ripsiä paikoilleen.
Tänään meikin inspiraationa toimi nuket ja oi-niin-nätit pisamat. Piti tökkiä itelle feikkipisamia, kun mulla ei oo tarpeeks paljon tai tarpeeksi näkyviä, bohoo :( Niin tehtiin aina pikkunoitina virpomispäivänä.

Että sellasia opiskelijan budjettimeikkivinkkejä tänään, toivottavasti edes joku kokee tarpeelliseksi!

2 kommenttia: