sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

spämmiprinsessa

Kävin tänään Notting Hillissä hyvästelemässä Eiran, joka lähtee takaisin Suomeen. Eli pääsin taas laittautumaan tuntikausia aamulla, jipii! Just ennen lähtöö oottelin vielä ruokaa uunista ja pyykkejä koneesta, joten pari facebookkilaista joutui kärsimään tylsistymisestäni, kun lähettelin niille ihania kuvia itsestäni.

En yleensä innostu kausiväreistä, minähän tykkään mistä väristä haluan ihan millon haluan. Mutta nyt kevät on täynnä niin kivoja pastellisävyjä. Haalin ennen onnettomuuttani kaappiin tuon iihanan mintunvihreän lörttöpaidan, mikä webkamerani mukaan on sininen. Se samainen paita päälläni sitten kaaduin ja ambulanssimiehet leikkeli sitä. Kuljetin saksitut vaatteet mukanani Suomeen äitille räätälöitäväksi ja tämä oli ainut pelastettavissa oleva. Tänään se pääsi pitkästä aikaa päälle ja meikin piti tottakai sopia sävyyn.
Terkkuja niille, jotka säikähti aikaisempaa kommenttiani eBaysta tilastusta 168 värin nimettömästä paletista, että kyllä sillä (ja photarilla) tämän tasoisia meikkejä saa aikaan. Ite petyin vaan siihen pigmentinpuutteeseen, esimerkiksi oon huomannu kun yrittää häivyttää reunaa niin melkein koko väri häviää. Mutta jos ei oo kauheen dramaattinen lopputulos hakusessa, niin se on ihan hyvä hankinta, eikä hintakaan ole paha. Hyvä aloituspaketti meille, jotka pelkää käyttää värejä.

5 kommenttia:

 1. tänne näi sieltä meikkaa mut marsmars

  VastaaPoista
 2. Julia; selvä, maksatko matkakulut?

  VastaaPoista
 3. tietty anna tilinumeros ni laitan rahaa tulee!!

  VastaaPoista
 4. Ihana kolmenkuvan sarja susta, mut toi viimeinen jossa isket silmää... mulla ei oo mitään toivoo et osaisin sen :D Ihanasti on hiukset sulle, mä haluun kans olla brunette! Aini, näin unta et tulin Lontooseen... ;) kyllä se on nyt niin että mun on tultava siellä käymään vaikka rahaa ei hirveesti oo tuhlattavaks! :D

  VastaaPoista
 5. Julia; selvä, ostan tukkaa niillä rahoilla. Paitsi et ostin jo, eli ostan vaikka ruokaa.

  Maiju; Senkun! Mun kämppikset sano et tännekin saa ihmisiä majottaa, kunhan ilmottaa etukäteen :p

  VastaaPoista